Laatste nieuws

 
 

Beste ouders/verzorgers,

Ik ben Giavero, makkelijker gezegd Gio. Ik ben 21 jaar en ik ben geboren en getogen in Suriname. Daar heb ik VWO gedaan. Wegens gebrek aan opleidingen ben ik daarom naar Nederland gekomen. Ik zit op het Roc Mondriaan te Delft, hier volg ik de opleiding sport en bewegen. En mijn uiteindelijke doel is om fysiotherapeut te worden.
Vanaf kleins af aan doe ik aan taekwondo. Inmiddels is het mijn topsport geworden en heb ik al meegedaan aan kampioenschappen over de hele wereld. Dit is ook een reden waardoor ik naar Nederland ben gekomen, om mijzelf nog beter te maken!

De komende tijd zal ik stage lopen bij turn en dans vereniging Die Haghe. En hoop ik dat ik hier veel mag leren.

Ik loop op dinsdag van 17 tot 20 uur stage bij meisjes in de leeftijd vsn 6 t/m 13 jaar, in de Wonnebald aan de Mozartlaan bij trainster Lisette van der Zwan.

Sportieve groet,
Gio

Na twee fantastische circusshows is Die Haghe nog niet uitgefeest. Op 17 september vieren we opnieuw ons 90-jarig bestaan. Ditmaal met een groot luchtkussenfestival op het Stokroosveld.

Tijdens de vakantie bereikte ons het trieste bericht, dat Jan Looije plotseling was overleden.

Met de zomervakantie achter de rug en het nieuwe schooljaar in aantocht, is voor de selectie van CGV Die Haghe ook het turnseizoen weer begonnen.

Met de jubileumshow Cirque du Die Haghe nog vers in ons hoofd, gaan wij nu genieten van een welverdiende zomervakantie. Tijdens de zomervakantie worden er geen lessen gegeven. Na de zomervakantie starten onze lessen een weekje later dan de basisscholen. Dus vanaf maandag 29 augustus is iedereen weer van harte welkom om te komen turnen, dansen en springen.

En heeft u zaterdag 17 september al in uw agenda staan? Dan vindt onze volgende jubileumactiviteit plaats: het Luchtkussenfestival. Houdt u onze website in de gaten voor meer informatie!

Mocht u na de zomervakantie lid willen worden bij Die Haghe, stuurt u dan via het lesaanbod een mail naar de trainer van de les. Onze trainers hebben nu ook vakantie, dus mogelijk duurt het wat langer voordat u een reactie krijgt. Maar mailt u gerust.

Wij wensen iedereen een hele fijne zomervakantie en zien iedereen daarna uitgerust weer terug.

Met zomerse groet,

cgv Die Haghe

Pagina 6 van 31

Vacatures

Die Haghe is een gezellige, actieve en bloeiende vereniging met ruim 1.000 leden. De turn- en danslessen vinden plaats in gymzalen op diverse locaties in Den Haag. Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar technische leiding van onze recreatie turn- en dansgroepen.

Klik hier voor meer info.

Lidmaatschap

Wil jij op turnen, dansen, springen of sportfit bij cgv Die Haghe? Of wil je eerst een keer kijken bij een les?

Klik hier voor alle informatie over lid worden bij cgv Die Haghe.

Wil jij je lidmaatschap beëindigen? Klik hier.

Contact

Secretariaat

Postbus 61153
2506 AD Den Haag
e-mail contactformulier

Ledenadministratie

Postbus 61153
2506 AD Den Haag
e-mail contactformulier

Bel mij terug

U bevindt zich hier: Home