Laatste nieuws

 
 

Aan de leden van 14 jaar en ouder, de ouders van de jeugdleden, de leden van de Technische Commissie, leden van verdienste, ereleden, sterleden en donateurs van  C.G.V. Die Haghe.

Uitnodiging Algemene Leden Vergadering 2016

U wordt bij deze van harte uitgenodigd voor de Algemene Leden Vergadering van C.G.V. Die Haghe, die zal worden gehouden op woensdag 30 maart 2016 in het clubgebouw van de Korfbalvereniging Die Haghe, aan de Baambruggestraat 10 in Den Haag om 20.00 uur (inloop vanaf 19.45 uur).

Voor de jubileumshow Cirque du Die Haghe zijn wij op zoek naar een aantal hoofdrolspelers.

Daarnaast zoeken wij leden die naast turnen/dansen/springen ook andere talenten hebben en deze graag tijdens de show willen laten zien.

Dus kan jij acteren en wil jij een rol spelen in de show?

Of heb je een ander talent zoals zingen, free runnen, jongleren, eenwieler rijden of wat dan ook?

En ben jij tussen de 10 en 18 jaar?

Kom naar de auditie!

Op zaterdag 30 Januari waren de wedstrijden voor alle jongens met een voorgeschreven oefenstof.

In ronde 1 waren Finn, Kay en Rens aan de beurt. Zij moesten al om 7:45 uur aanwezig in Waddinxveen. Dat was best wel vroeg. Kay en Rens zaten samen in het groepje van niveau 10 en Finn in het groepje voor niveau 11. Ze begonnen alle 3 erg goed op hun eerste toestel. Rens turnde een schitterende rek oefening en Kay een super oefening op vloer. Maar helaas wonnen ze geen prijsje. Finn turnde op alle toestellen erg goed en won een 2e prijs en was daar erg blij mee. Ze hebben het alle 3 erg naar hun zin gehad.

Op zaterdag 23 Januari was het dan zo ver de eerste wedstrijd van het seizoen.

De wedstrijd begon al vroeg. We vertrokken om 6:45 uur al uit Den Haag, op weg naar Alphen aan den Rijn. De wedstrijd startte om 8:00 uur. In de eerste ronde was Elijah aan de beurt, voor hem was het zijn eerste wedstrijd op keuze. Keuze is een oefenstof die de jongens zelf samen mogen stellen met verschillende elementen die natuurlijk wel aan bepaalde eisen moeten voldoen. Zijn eerste 4 toestellen gingen erg goed, maar helaas viel hij bij de brug en ging het bij de rekstok ook niet helemaal goed. Hij vond het wel erg leuk en spannend. Hij is op een 8e plek geëindigd, echt een super presentatie.

Aan alle oud-leden, ereleden, leden van verdienste, sterleden, bestuursleden en alle commissieleden van de CGV Die Haghe

Beste “Die Haghe” vrienden,

90 jaar geleden op  8 april 1926 is de Christelijke Gymnastiek Vereniging Die Haghe opgericht. Welke herinneringen heb jij nog aan Die Haghe? Kom ze delen op de reünie.

Pagina 10 van 31

Vacatures

Die Haghe is een gezellige, actieve en bloeiende vereniging met ruim 1.000 leden. De turn- en danslessen vinden plaats in gymzalen op diverse locaties in Den Haag. Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar technische leiding van onze recreatie turn- en dansgroepen.

Klik hier voor meer info.

Lidmaatschap

Wil jij op turnen, dansen, springen of sportfit bij cgv Die Haghe? Of wil je eerst een keer kijken bij een les?

Klik hier voor alle informatie over lid worden bij cgv Die Haghe.

Wil jij je lidmaatschap beëindigen? Klik hier.

Contact

Secretariaat

Postbus 61153
2506 AD Den Haag
e-mail contactformulier

Ledenadministratie

Postbus 61153
2506 AD Den Haag
e-mail contactformulier

Bel mij terug

U bevindt zich hier: Home