Laatste nieuws

 
 

Op zaterdag 30 Januari waren de wedstrijden voor alle jongens met een voorgeschreven oefenstof.

In ronde 1 waren Finn, Kay en Rens aan de beurt. Zij moesten al om 7:45 uur aanwezig in Waddinxveen. Dat was best wel vroeg. Kay en Rens zaten samen in het groepje van niveau 10 en Finn in het groepje voor niveau 11. Ze begonnen alle 3 erg goed op hun eerste toestel. Rens turnde een schitterende rek oefening en Kay een super oefening op vloer. Maar helaas wonnen ze geen prijsje. Finn turnde op alle toestellen erg goed en won een 2e prijs en was daar erg blij mee. Ze hebben het alle 3 erg naar hun zin gehad.

Op zaterdag 23 Januari was het dan zo ver de eerste wedstrijd van het seizoen.

De wedstrijd begon al vroeg. We vertrokken om 6:45 uur al uit Den Haag, op weg naar Alphen aan den Rijn. De wedstrijd startte om 8:00 uur. In de eerste ronde was Elijah aan de beurt, voor hem was het zijn eerste wedstrijd op keuze. Keuze is een oefenstof die de jongens zelf samen mogen stellen met verschillende elementen die natuurlijk wel aan bepaalde eisen moeten voldoen. Zijn eerste 4 toestellen gingen erg goed, maar helaas viel hij bij de brug en ging het bij de rekstok ook niet helemaal goed. Hij vond het wel erg leuk en spannend. Hij is op een 8e plek geëindigd, echt een super presentatie.

Aan alle oud-leden, ereleden, leden van verdienste, sterleden, bestuursleden en alle commissieleden van de CGV Die Haghe

Beste “Die Haghe” vrienden,

90 jaar geleden op  8 april 1926 is de Christelijke Gymnastiek Vereniging Die Haghe opgericht. Welke herinneringen heb jij nog aan Die Haghe? Kom ze delen op de reünie.

De start van de inschrijvingen bij Zomerkamp is eenmalig uitgesteld tot 1 februari, dat betekent dat er nog tijd is om in te schrijven!

Die Haghe zal ook dit jaar weer mee gaan op Zomerkamp van de K.N.G.U.. Dat is een week lang spelletjes spelen, dansen, turnen, zingen, zwemmen, disco en gek doen! Daar moet jij toch ook bij zijn?!

Zomerkamp is voor iedereen tussen de 6 en 18 jaar, iedereen boven de 18 jaar kan mee als leiding.

Pagina 13 van 33

Vacatures

Die Haghe is een gezellige, actieve en bloeiende vereniging met ruim 1.000 leden. De turn- en danslessen vinden plaats in gymzalen op diverse locaties in Den Haag. Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar technische leiding van onze recreatie turn- en dansgroepen.

Klik hier voor meer info.

Lidmaatschap

Wil jij op turnen, dansen, springen of sportfit bij cgv Die Haghe? Of wil je eerst een keer kijken bij een les?

Klik hier voor alle informatie over lid worden bij cgv Die Haghe.

Wil jij je lidmaatschap beëindigen? Klik hier.

Contact

Secretariaat

Postbus 61153
2506 AD Den Haag
e-mail contactformulier

Ledenadministratie

Postbus 61153
2506 AD Den Haag
e-mail contactformulier

Bel mij terug

U bevindt zich hier: Home