Laatste nieuws

 
 

Het was weer een supergezellig Die Haghe Sinterklaasfeest afgelopen zaterdag. Kijk maar naar de foto's!

Beste Die Haghenezen,

De inschrijvingen voor de KNGU Zomerkampen, het leukste zomerkamp van de KNGU, zijn weer gestart!

In de bijlage de brief over de inschrijving voor ZOKA.

Afgelopen zaterdag 10 oktober hebben veel springers weer deelgenomen aan de onderlinge springwedstrijden. Al vroeg in de ochtend startten de meisjes en jongens in de categorie 8-9 jaar. Zij lieten in een groepje zien waar zij voor hadden geoefend op de toestellen lange mat, trampoline, trampoline-kast en plank kast. Er zijn mooie sprongen voorbij gekomen en er zijn weer heel wat prijzen gewonnen.

Op zaterdag 10 oktober waren dan eindelijk de eerste wedstrijden van het seizoen. Na 7 weken hard trainen was het dan zo ver. De hele herenselectie deed ook mee aan de wedstrijden. Zij waren verdeeld in drie groepjes, 1 in de eerste ronde en 2 in de 2e ronde. In de eerste ronde waren de jongste kinderen aan de beurt, hun groepje heette de rode neuzen. Zij vonden het erg spannend, want het was voor een aantal hun eerste wedstrijd. Dat was nergens voor nodig want het ging super goed. Ze gingen uiteindelijk met 4 prijzen naar huis, op ieder toestel 1. Volgend jaar maar een niveautje hoger.

Hooggeëerd publiek!

Die Haghe presenteert u “Cirque du Die Haghe”! Een fantastische show voor en met alle leden van Die Haghe.

In het weekend van 25 en 26 juni 2016 vieren wij ons 90 jarig bestaan en daar willen wij iets speciaals van maken. Er zullen twee shows worden gegeven in een grote circustent en rondom de tent zullen leuke activiteiten worden georganiseerd voor jong en oud. Clowns, jongleurs en acrobaten, ze zullen er allemaal zijn. Dit magische weekend wilt u niet missen.

Dus hou deze data vrij en komt dat zien! 

Pagina 14 van 32

Vacatures

Die Haghe is een gezellige, actieve en bloeiende vereniging met ruim 1.000 leden. De turn- en danslessen vinden plaats in gymzalen op diverse locaties in Den Haag. Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar technische leiding van onze recreatie turn- en dansgroepen.

Klik hier voor meer info.

Lidmaatschap

Wil jij op turnen, dansen, springen of sportfit bij cgv Die Haghe? Of wil je eerst een keer kijken bij een les?

Klik hier voor alle informatie over lid worden bij cgv Die Haghe.

Wil jij je lidmaatschap beëindigen? Klik hier.

Contact

Secretariaat

Postbus 61153
2506 AD Den Haag
e-mail contactformulier

Ledenadministratie

Postbus 61153
2506 AD Den Haag
e-mail contactformulier

Bel mij terug

U bevindt zich hier: Home