YourTurn bij Die Haghe

Jeugd en vrijwilligerswerk voor de lokale vereniging is op dit moment geen vanzelfsprekende combinatie. Met het project YourTurn willen de KNGU en de verenigingen daar verandering in brengen. Doel is het lokale vrijwilligerswerk onder de jeugd te stimuleren en hen mee te laten denken en in te zetten voor de eigen vereniging.

Binnen YourTurn zijn drie belangrijke elementen. Zo is het streven om de jeugdparticipatie in bestuurskaderfuncties te verhogen. Daarin wordt de jeugd gestimuleerd een jeugdcommissie op te zetten. Tijdens lessen en trainingen is het de bedoeling jeugd warm te laten lopen voor sportkaderfuncties door ze op een speelse manier kennis te laten maken met assisteren. Tenslotte is een belangrijk doel om verenigingsbesturen op te roepen jeugd actief te betrekken bij taken in de vereniging.

Sinds mei 2008 heeft Die Haghe een actieve YourTurn commissie die verantwoordelijk is voor de organisatie van diverse 12+ activiteiten.

Je kunt contact opnemen met de YourTurn commissie via het contactformulier dat je vindt door hieronder op de naam van één van de leden te klikken.

 

Er zijn geen contactpersonen om weer te geven

Vacatures

Die Haghe is een gezellige, actieve en bloeiende vereniging met ruim 1.000 leden. De turn- en danslessen vinden plaats in gymzalen op diverse locaties in Den Haag. Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar technische leiding van onze recreatie turn- en dansgroepen.

Klik hier voor meer info.

Lidmaatschap

Wil jij op turnen, dansen, springen of sportfit bij cgv Die Haghe? Of wil je eerst een keer kijken bij een les?

Klik hier voor alle informatie over lid worden bij cgv Die Haghe.

Wil jij je lidmaatschap beëindigen? Klik hier.

Contact

Secretariaat

Postbus 61153
2506 AD Den Haag
e-mail contactformulier

Ledenadministratie

Postbus 61153
2506 AD Den Haag
e-mail contactformulier

Bel mij terug

U bevindt zich hier: Home