cgv Die Haghe

Lidmaatschap

Lid worden van cgv Die Haghe

Wil jij op turnen, dansen of springen bij Die Haghe? Of wil je eerst een keer kijken bij een les?

Dat kan! Je krijgt twee gratis proeflessen, zonder enige verplichtingen.
Kijk bij het lesaanbod van turnen of springen voor de lestijden en locaties. Stuur een e-mail naar de train(st)er die erbij staat en je krijgt spoedig bericht over de proeflessen.

Na de proeflessen kun je je inschrijven. Download het inschrijfformulier van deze pagina en druk het af. Het ingevulde formulier lever je in bij de train(st)er.

Welkom bij Die Haghe!

Het lidmaatschap van cgv Die Haghe is een jaarlidmaatschap. Dat betekent dat de contributie steeds voor een heel seizoen verschuldigd is.

Het innen van de contributie zal in 3 termijnen plaatsvinden; rond 1 oktober 37,5% van de jaarcontributie, rond 1 januari 27,5% en rond 1 april 35%.

Nieuwe leden kunnen ook na september lid worden van cgv die Haghe. Zij betalen afhankelijk van wanneer zij lid worden het instroomtarief: de contributie wordt betaald vanaf het moment van lid worden voor de rest van het seizoen. 

Beëindigen van het lidmaatschap

Het is mogelijk om (tussentijds) op te zeggen. Dit kan per kwartaal. De contributie wordt steeds tot het einde van het kwartaal geïncasseerd zodat aan het eind van het lidmaatschap geen verrekeningen plaats zullen vinden.

U kunt zich uitschrijven door te mailen naar de ledenadministratie Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Vermeld in uw bericht de naam van het lid en voor welke les(sen) het lidmaatschap wordt opgezegd.

Opzegging van het lidmaatschap dient te gebeuren vóór het eind van een kalenderkwartaal, met inachtneming van de opzegtermijn van minstens 1 maand. Raadpleeg onderstaande tabel voor de data.

 Kwartaal Eindigt op Opzeggen m.i.v. het nieuwe kwartaal uiterlijk op
1 31 maart 28 februari
30 juni  31 mei
30 september  31 augustus 
31 december  30 november

U bent pas uitgeschreven nadat u een bevestiging van de ledenadministratie hebt ontvangen. Hebt u 2 weken na het verzenden van uw uitschrijving nog geen bevestiging ontvangen? Informeer dan nogmaals bij de ledenadministratie. Door drukte kan het voorkomen dat er enige vertraging ontstaat in de verwerking. Wij vragen uw begrip hiervoor. De opzegdatum is de datum van ontvangst van uw uitschrijfformulier door de ledenadministratie.

Bij uitschrijving moet tot het eind van het kwartaal contributie betaald worden. Bij niet tijdige uitschrijving is men voor het gehele volgende kwartaal contributie verschuldigd. Indien u zich dus per 1 januari wilt uitschrijven dient het uitschrijfformulier uiterlijk 30 november door de ledenadministratie te zijn ontvangen. Als het formulier dus nà 30 november wordt ontvangen loopt het lidmaatschap door tot 31 maart.

Vacatures

Die Haghe is een gezellige, actieve en bloeiende vereniging met ruim 1.000 leden. De turn- en danslessen vinden plaats in gymzalen op diverse locaties in Den Haag. Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar technische leiding van onze recreatie turn- en dansgroepen.

Klik hier voor meer info.

Lidmaatschap

Wil jij op turnen, dansen, springen of sportfit bij cgv Die Haghe? Of wil je eerst een keer kijken bij een les?

Klik hier voor alle informatie over lid worden bij cgv Die Haghe.

Wil jij je lidmaatschap beëindigen? Klik hier.

Contact

Secretariaat

Postbus 61153
2506 AD Den Haag
e-mail contactformulier

Ledenadministratie

Postbus 61153
2506 AD Den Haag
e-mail contactformulier

Bel mij terug

U bevindt zich hier: Home cgv Die Haghe Lidmaatschap