SportFit

SportFit bij cgv Die Haghe

In het kader van het gemeentelijke programma Sportief Gezond is CGV Die Haghe het project SportFit gestart. SportFit is een project om het bewegen bij 50-plussers te stimuleren.

U gaat kennismaken met een breed scala aan sportieve activiteiten. Nadruk zal liggen op het plezier in het bewegen. Onder begeleiding maakt u kennis met diverse takken van sport zoals badminton, diverse balsporten, spierversterkende oefeningen en conditietraining (SpelFit). Ook kunt u zich inschrijven voor kennismakingslessen met een combinatie van Aerobics, Zumba, spierversterkende oefeningen, Yoga en Pilates (DansFit).

Hierdoor zal uw fitheid en gezondheid verbeteren. Als gevolg hiervan zult u zich in het dagelijks leven fitter voelen en hiervan de voordelen ervaren.

Het actuele lesaanbod vindt u hier.

Meer over het project SportFit en inhoudelijke informatie vindt u op de website www.diehaghesportfit.nl

 

Vacatures

Die Haghe is een gezellige, actieve en bloeiende vereniging met ruim 1.000 leden. De turn- en danslessen vinden plaats in gymzalen op diverse locaties in Den Haag. Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar technische leiding van onze recreatie turn- en dansgroepen.

Klik hier voor meer info.

Lidmaatschap

Wil jij op turnen, dansen, springen of sportfit bij cgv Die Haghe? Of wil je eerst een keer kijken bij een les?

Klik hier voor alle informatie over lid worden bij cgv Die Haghe.

Wil jij je lidmaatschap beëindigen? Klik hier.

Contact

Secretariaat

Postbus 61153
2506 AD Den Haag
e-mail contactformulier

Ledenadministratie

Postbus 61153
2506 AD Den Haag
e-mail contactformulier

Bel mij terug

U bevindt zich hier: Home SportFit