cgv Die Haghe

Contact

Secretaris

Postbus 61153
2506 AD Den Haag

e-mail contactformulier

 

Ledenadministratie

Ananasstraat 103
2564 SN Den Haag

e-mail contactformulier

Gebruik bij voorkeur het contactformulier voor alle vragen/wijzigingen met betrekking tot uw lidmaatschap. Voor het beëindigen van uw lidmaatschap moet u altijd een bericht sturen naar de ledenadministratie. Dit kunt u schriftelijk doen, via het contactformulier of via e-mail. Het e-mail adres van de ledenadministratie is: ledenadministratie[apenstaart]cgvdiehaghe[punt]nl. Vermeld altijd duidelijk uw naam (de naam van uw kind), het lesuur en de zaal!

Wenst u telefonisch contact met de ledenadministratie? U kunt de ledenadministratie een terugbelverzoek sturen. Gebruik daarvoor onderstaand formulier. U wordt dan z.s.m. teruggebeld.

Wilt u een proefles aanvragen bij een van onze lessen? Kijkt u dan eerst even bij ons lesaanbod turnen (link), dansen (link), springen (link) of sportfit (link) waar u de trainer kunt mailen door achter de les op zijn of haar naam te klikken. De ledenadministratie heeft helaas geen actueel overzicht van vrije plekken en mogelijkheden tot het volgen van een proefles.

Terugbelverzoek

Vacatures

Die Haghe is een gezellige, actieve en bloeiende vereniging met ruim 1.000 leden. De turn- en danslessen vinden plaats in gymzalen op diverse locaties in Den Haag. Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar technische leiding van onze recreatie turn- en dansgroepen.

Klik hier voor meer info.

Lidmaatschap

Wil jij op turnen, dansen, springen of sportfit bij cgv Die Haghe? Of wil je eerst een keer kijken bij een les?

Klik hier voor alle informatie over lid worden bij cgv Die Haghe.

Wil jij je lidmaatschap beëindigen? Klik hier.

Contact

Secretariaat

Postbus 61153
2506 AD Den Haag
e-mail contactformulier

Ledenadministratie

Postbus 61153
2506 AD Den Haag
e-mail contactformulier

Bel mij terug

U bevindt zich hier: Home cgv Die Haghe Contact