Dansen

Dansstijlen

ADVdansen-stijlen-ADV1

ADV, algemene dansvorming, is voor kinderen van 3 t/m 5 jaar. In een les van drie kwartier wordt de basis van verschillende dansstijlen aangeleerd. Dit alles wordt spelenderwijs gebracht waardoor de kinderen veel plezier aan deze les zullen beleven.

 

 

Kidsdance dansen-stijlen-kidsdance

Lekker dansen op leuke muziek. Op een leuke en vrolijke manier worden de basistechnieken van dans aangeleerd. Plezier in dans staat bovenaan in deze les. 

 

 

 

dansen-stijlen-dansmixDansmix

In deze les komen allerlei stijlen aan bod, van modern tot streetdance. De basis van deze les is jazz. Je leert verschillende technieken maar vooral lekker dansen staat bovenaan!

 

 

Jazzdansen-stijlen-jazz

Jazz is een populaire dansstijl die swingt en zeer energiek is. Het is een van de belangrijkste basis stijlen van dans. Jazz kent vele richtingen. In de jazzlessen leer je deze verschillende technieken. De lessen worden gegeven op hippe en vrolijk muziek.

 

dansen-stijlen-streetjazzStreetjazz

Streetjazz is een leuke combinatie les waarbij jazz technieken worden gecombineerd met de nieuwste en hippe stijlen. Je leert stoere en hippe pasjes, daarnaast leer je ook de technieken van de jazz dans. Een gevarieerde les, op de muziek van nu.

 

 

Streetdance/HipHopdansen-stijlen-streetdancehiphop

Streetdance en HipHop zijn de meest populaire stijlen van dit moment. Het is een verzameling van dansen die “op de straat” zijn ontstaan. In de lessen worden deze verschillende stijlen met elkaar gecombineerd, op stoere muziek van nu.

 

 

 

dansen-stijlen-selectieWedstrijddansen

De wedstrijddansgroepen zijn speciaal voor kinderen met extra talent voor dansen. De kinderen worden geselecteerd door de docenten of door middel van een auditie. Deze dansgroepen doen mee aan de wedstrijden van de KNGU. Daarnaast verzorgen zij extra optredens. Het is hard werken bij deze groepen maar stralen bij de wedstrijden is het ultieme doel.

  

SportFit/DansFit

Deze les voor 50 jaar en ouder is gericht op lekker bewegen op muziek. Het is een combinatie les waarin je werkt aan conditie, kracht en flexibiliteit. 

Meer informatie kunt u vinden onder het kopje SportFit in het hoofdmenu of op de website www.diehaghesportfit.nl

 

 

Vacatures

Die Haghe is een gezellige, actieve en bloeiende vereniging met ruim 1.000 leden. De turn- en danslessen vinden plaats in gymzalen op diverse locaties in Den Haag. Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar technische leiding van onze recreatie turn- en dansgroepen.

Klik hier voor meer info.

Lidmaatschap

Wil jij op turnen, dansen, springen of sportfit bij cgv Die Haghe? Of wil je eerst een keer kijken bij een les?

Klik hier voor alle informatie over lid worden bij cgv Die Haghe.

Wil jij je lidmaatschap beëindigen? Klik hier.

Contact

Secretariaat

Postbus 61153
2506 AD Den Haag
e-mail contactformulier

Ledenadministratie

Postbus 61153
2506 AD Den Haag
e-mail contactformulier

Bel mij terug

U bevindt zich hier: Home