Wedstrijdturnen heren

Districtswedstrijden - 23 januari 2016

Op zaterdag 23 Januari was het dan zo ver de eerste wedstrijd van het seizoen.

De wedstrijd begon al vroeg. We vertrokken om 6:45 uur al uit Den Haag, op weg naar Alphen aan den Rijn. De wedstrijd startte om 8:00 uur. In de eerste ronde was Elijah aan de beurt, voor hem was het zijn eerste wedstrijd op keuze. Keuze is een oefenstof die de jongens zelf samen mogen stellen met verschillende elementen die natuurlijk wel aan bepaalde eisen moeten voldoen. Zijn eerste 4 toestellen gingen erg goed, maar helaas viel hij bij de brug en ging het bij de rekstok ook niet helemaal goed. Hij vond het wel erg leuk en spannend. Hij is op een 8e plek geëindigd, echt een super presentatie.

In ronde 3 waren Lucas en Noah aan de beurt. Zij doen al voor het 3e jaar de keuze oefenstof. Bij hun ging de wedstrijd ook erg goed, maar helaas zonder rekstok die was in de 2e ronde kapot gegaan. Zij vonden het ook weer erg leuk. Toen kwam het moment van van de prijsuitreiking. Noah werd 3e en Lucas 1e zij mogen nu dus naar de landelijke finale in Juni. Zij waren echt super blij met hun prestatie. Wij zijn uiteraard erg trots op hun prestaties.

Wouter

Vacatures

Die Haghe is een gezellige, actieve en bloeiende vereniging met ruim 1.000 leden. De turn- en danslessen vinden plaats in gymzalen op diverse locaties in Den Haag. Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar technische leiding van onze recreatie turn- en dansgroepen.

Klik hier voor meer info.

Lidmaatschap

Wil jij op turnen, dansen, springen of sportfit bij cgv Die Haghe? Of wil je eerst een keer kijken bij een les?

Klik hier voor alle informatie over lid worden bij cgv Die Haghe.

Wil jij je lidmaatschap beëindigen? Klik hier.

Contact

Secretariaat

Postbus 61153
2506 AD Den Haag
e-mail contactformulier

Ledenadministratie

Postbus 61153
2506 AD Den Haag
e-mail contactformulier

Bel mij terug

U bevindt zich hier: Home Turnen Wedstrijdturnen Heren Nieuws wedstrijdturnen heren Districtswedstrijden - 23 januari 2016