Wedstrijdturnen heren

Districtswedstrijden - 30 januari 2016

Op zaterdag 30 Januari waren de wedstrijden voor alle jongens met een voorgeschreven oefenstof.

In ronde 1 waren Finn, Kay en Rens aan de beurt. Zij moesten al om 7:45 uur aanwezig in Waddinxveen. Dat was best wel vroeg. Kay en Rens zaten samen in het groepje van niveau 10 en Finn in het groepje voor niveau 11. Ze begonnen alle 3 erg goed op hun eerste toestel. Rens turnde een schitterende rek oefening en Kay een super oefening op vloer. Maar helaas wonnen ze geen prijsje. Finn turnde op alle toestellen erg goed en won een 2e prijs en was daar erg blij mee. Ze hebben het alle 3 erg naar hun zin gehad.

In ronde 2 was Sam aan de beurt, voor Sam was het zijn 2e wedstrijd hij vond het erg spannend en super  leuk. Hij turnde erg netjes en goed. Helaas viel hij niet in de prijzen en eindigde op een 7e plaats. Hij het wel jammer, maar was toch wel trots op zich zelf. Hij vond het super leuk en heeft nu al weer zin in volgend jaar.

Als laatste waren Beer, Huub en Wietse aan de beurt. Zij waren de laatste die moesten turnen. Zij turnden allemaal erg netjes. Op de vloer turnden ze erg netjes. Wietse deed voor het eerst zijn Arabier flikflak op de vloer, dat zag er erg gaaf uit. Helaas vielen ze alle 3 niet in de prijzen. Ze vonden het erg leuk. Wij zijn erg tevreden over alle jongens en hun prestaties. Over 4 weken mogen alle jongens uit de 3e divisie mee doen aan de 1/8 finale daar kijken we naar uit.

Wouter

Vacatures

Die Haghe is een gezellige, actieve en bloeiende vereniging met ruim 1.000 leden. De turn- en danslessen vinden plaats in gymzalen op diverse locaties in Den Haag. Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar technische leiding van onze recreatie turn- en dansgroepen.

Klik hier voor meer info.

Lidmaatschap

Wil jij op turnen, dansen, springen of sportfit bij cgv Die Haghe? Of wil je eerst een keer kijken bij een les?

Klik hier voor alle informatie over lid worden bij cgv Die Haghe.

Wil jij je lidmaatschap beëindigen? Klik hier.

Contact

Secretariaat

Postbus 61153
2506 AD Den Haag
e-mail contactformulier

Ledenadministratie

Postbus 61153
2506 AD Den Haag
e-mail contactformulier

Bel mij terug

U bevindt zich hier: Home Turnen Wedstrijdturnen Heren Nieuws wedstrijdturnen heren Districtswedstrijden - 30 januari 2016