Wedstrijdturnen heren

1/8 finale heren - maart 2016

Zaterdag 5 Maart:

Op zaterdag 5 maart begon het avontuur dan echt. Sam en Noah begonnen in Nijverdal aan hun 1/8 finale. Voor deze 2 jongens was het hun eerste landelijke wedstrijd. Ze vonden het erg spannend, maar wel erg leuk. Ze hebben goed hun best gedaan en mooie punten behaald. Noah eindigde op een 5e plek en Sam op een 9e plek. Zij zijn allebei door geplaatst naar de 1/4 finale. Na hun ronde vond de interland Nederland Spanje plaats dus mochten Sam en Noah met Yuri van Gelder op de foto ,dat vonden ze erg leuk.

Zondag 6 Maart:

De volgende was Finn aan de beurt, hij moest ook naar Nijverdal. Voor Finn was het zijn 2e keer. Hij begon erg goed aan zijn wedstrijd en haalde hoge punten. Hij heeft zelfs een tijdje 1e en 2e gestaan, maar helaas zakte hij naar een 4e plaats. Gelukkig gingen er 12 door naar de 1/4 finale, en Finn was een van de Gelukkige. Hij heeft het super goed gedaan en erg naar zijn zin gehad.

Zaterdag 12 Maart:

Het weekend daarop waren de laatste 3 aan de beurt. In de vroege ochtend om 06:45 uur vertrokken Wietse, Beer en Huub naar Tilburg. Toen we daar aan kwamen in een enorme sporthal begon ook voor hun het avontuur. Ze begonnen alle 3 erg goed op vloer, maar helaas waren de toestellen daarna wat minder. Ze hebben wel erg goed hun best gadaan, maar zijn jammer genoeg niet door naar de 1/4 finale. Wietse eindigde op een 16e plaats,Huub op een 19 plaats en Beer werd 21e.

Wij zijn super trots op alle jongens en kijken uit naar de 1/4 finale.

Wouter Gerritse

Vacatures

Die Haghe is een gezellige, actieve en bloeiende vereniging met ruim 1.000 leden. De turn- en danslessen vinden plaats in gymzalen op diverse locaties in Den Haag. Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar technische leiding van onze recreatie turn- en dansgroepen.

Klik hier voor meer info.

Lidmaatschap

Wil jij op turnen, dansen, springen of sportfit bij cgv Die Haghe? Of wil je eerst een keer kijken bij een les?

Klik hier voor alle informatie over lid worden bij cgv Die Haghe.

Wil jij je lidmaatschap beëindigen? Klik hier.

Contact

Secretariaat

Postbus 61153
2506 AD Den Haag
e-mail contactformulier

Ledenadministratie

Postbus 61153
2506 AD Den Haag
e-mail contactformulier

Bel mij terug

U bevindt zich hier: Home Turnen Wedstrijdturnen Heren Nieuws wedstrijdturnen heren 1/8 finale heren - maart 2016