Wedstrijdturnen heren

1/4 finale turnen heren - 2 april 2016

Op zaterdag 2 april vertrokken we weer vroeg uit Den Haag om naar de 1/4 finale te gaan in Waddinxveen.

In ronde 1 was Finn aan de beurt hij turnde super netjes en haalde mooie cijfers. Hij vond het erg leuk, maar wel erg spannend, want had hij goed genoeg gepresteerd om door te mogen naar de halve finale. Tijdens de prijsuitreiking werden ook alle jongens opgenoemd die door mochten naar de halve finale, en ja hoor Finn werd ook opgenoemd op een 7e plek. Hij was super blij en erg trots op zich zelf.

In ronde 2 was Noah aan de beurt. Noah heeft ook super gepresteerd en goede cijfers behaald. In zijn categorie mochten er 10 door naar de 1/2 finale. Noah is op een 10e plaats geëindigd en mocht dus ook door naar de halve finale. Natuurlijk was hij ook erg blij.

Na ronde 2 was er een interland tussen Nederland en Frankrijk. Finn was speciaal wat langer gebleven om de top turners even te zien. En toen kwamen ze aan,Epke Zonderland en Jeffrey Wammes. Finn en Noah vonden het geweldig en wilden ook met ze op de foto, maar helaas mocht dat niet. Ze vonden dat best jammer, maar het was wel erg gaaf om ze even te zien.

Wij zijn super trots op Noah en Finn en kijken enorm uit naar de halve finale.

Wouter Gerritse

Vacatures

Die Haghe is een gezellige, actieve en bloeiende vereniging met ruim 1.000 leden. De turn- en danslessen vinden plaats in gymzalen op diverse locaties in Den Haag. Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar technische leiding van onze recreatie turn- en dansgroepen.

Klik hier voor meer info.

Lidmaatschap

Wil jij op turnen, dansen, springen of sportfit bij cgv Die Haghe? Of wil je eerst een keer kijken bij een les?

Klik hier voor alle informatie over lid worden bij cgv Die Haghe.

Wil jij je lidmaatschap beëindigen? Klik hier.

Contact

Secretariaat

Postbus 61153
2506 AD Den Haag
e-mail contactformulier

Ledenadministratie

Postbus 61153
2506 AD Den Haag
e-mail contactformulier

Bel mij terug

U bevindt zich hier: Home Turnen Wedstrijdturnen Heren Nieuws wedstrijdturnen heren 1/4 finale turnen heren - 2 april 2016