Wedstrijdturnen heren

Halve finale turnen heren - 21 en 22 mei 2016

Zaterdag 21 mei:

Op zaterdag 21 mei vond de halve finale plaats in Alkmaar. Het was weer vroeg op staan voor iedereen, want we moesten op 08:15 uur al aanwezig zijn.

Finn en Noah waren in de eerste ronde aan de beurt. Finn begon op sprong en Noah op vloer. Finn begon zijn wedstrijd al met een 18.75 op sprong en zette zijn hoge scores op de meeste toestellen voort. Noah turnde ook er goed en haalde mooie cijfers. Helaas waren de punten voor  beide jongens niet hoog genoeg om door te mogen naar de landelijke finale. Finn eindigde op een 11e plek en Noah op een 12e plek. Natuurlijk zijn wij super trots op de jongens dat ze zo ver zijn gekomen. Ze hebben allebei een heel leuk wedstrijd seizoen gehad en kijken et met een super gevoel op terug.

Zondag 22 mei:

Dimitri moest op zondag zijn finale turnen. Voor hem was het ook erg vroeg hij moest ook om 08:15 aanwezig zijn.

Hij heeft ook super geturnd, maar helaas waren zijn scores, ook net niet hoog genoeg om door te mogen. Hij eindigde op een 12e plek. Wij zijn super trots op Dimitri dat hij zo ver is gekomen. Hij is ook erg trots op zich zelf. Hij heeft er weer een super seizoen op zitten en kijkt al weer uit naar het volgende seizoen.

Wouter Gerritse

Vacatures

Die Haghe is een gezellige, actieve en bloeiende vereniging met ruim 1.000 leden. De turn- en danslessen vinden plaats in gymzalen op diverse locaties in Den Haag. Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar technische leiding van onze recreatie turn- en dansgroepen.

Klik hier voor meer info.

Lidmaatschap

Wil jij op turnen, dansen, springen of sportfit bij cgv Die Haghe? Of wil je eerst een keer kijken bij een les?

Klik hier voor alle informatie over lid worden bij cgv Die Haghe.

Wil jij je lidmaatschap beëindigen? Klik hier.

Contact

Secretariaat

Postbus 61153
2506 AD Den Haag
e-mail contactformulier

Ledenadministratie

Postbus 61153
2506 AD Den Haag
e-mail contactformulier

Bel mij terug

U bevindt zich hier: Home Turnen Wedstrijdturnen Heren Nieuws wedstrijdturnen heren Halve finale turnen heren - 21 en 22 mei 2016