Wedstrijdturnen dames

Vierde divisie start op

Met de zomervakantie achter de rug en het nieuwe schooljaar in aantocht, is voor de selectie van CGV Die Haghe ook het turnseizoen weer begonnen.

Met de zomervakantie achter de rug en het nieuwe schooljaar in aantocht, is voor de selectie van CGV Die Haghe ook het turnseizoen weer begonnen. Voor de vierde divisie betekende dit, dat ze zaterdag 20 augustus om 11:00 uur in de turnhal moesten verzamelen. De groep is enorm gegroeid; we gaan met maar liefst 27 turnsters het nieuwe seizoen in! Omdat er veel nieuwe meiden bij waren, begonnen we met een aantal (sportieve) introductiespelletjes om elkaar beter te leren kennen. Daarna hebben we met z'n allen geluncht en even kort vrij getraind. De meiden konden gelukkig nog een hoop, ondanks de vakantie! Om 13:00 uur meldden zich een grote groep sportieve ouders, broers, zussen en vriendjes om mee te doen aan de bootcamp die gegeven werd door Marissa. Deze duurde een uur, waarna iedereen lekker naar huis mocht om nog even van de zon te gaan genieten. Tijdens de bootcamp spatte het enthousiasme ervan af. Het belooft een topseizoen te worden met deze gemotiveerde meiden en leuke families!

Vacatures

Die Haghe is een gezellige, actieve en bloeiende vereniging met ruim 1.000 leden. De turn- en danslessen vinden plaats in gymzalen op diverse locaties in Den Haag. Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar technische leiding van onze recreatie turn- en dansgroepen.

Klik hier voor meer info.

Lidmaatschap

Wil jij op turnen, dansen, springen of sportfit bij cgv Die Haghe? Of wil je eerst een keer kijken bij een les?

Klik hier voor alle informatie over lid worden bij cgv Die Haghe.

Wil jij je lidmaatschap beëindigen? Klik hier.

Contact

Secretariaat

Postbus 61153
2506 AD Den Haag
e-mail contactformulier

Ledenadministratie

Postbus 61153
2506 AD Den Haag
e-mail contactformulier

Bel mij terug