Jubileum 90 jaar

Groot luchtkussenfestival - 17 september

Na twee fantastische circusshows is Die Haghe nog niet uitgefeest. Op 17 september vieren we opnieuw ons 90-jarig bestaan. Ditmaal met een groot luchtkussenfestival op het Stokroosveld.

De juffen en meesters hebben hier inmiddels een mail over gestuurd, de flyer is in de meeste lessen al uitgedeeld en ook op Facebook is alle belangrijke informatie te vinden.

Het festival zal geopend worden om 14 uur en is om 19 uur afgelopen. Op de flyer staat vermeld van hoe laat tot hoe laat het programma zich richt op welke leeftijd. Toegang tot het terrein is uiteraard gratis. Om de luchtkussens onbeperkt te betreden, betaal je €5,- als lid en €6,- als niet-lid. Naast luchtkussens zijn er eet- en drinkkraampjes te vinden, maak je de leukste foto's in de Photobooth en kun je samen met ons genieten van een echte DJ en andere optredens. Op zo'n groot feest mogen ballonnen natuurlijk niet ontbreken en dus organiseren wij voor de leden een ballonnen-oplaat-wedstrijd. Welke ballon maakt de grootste reis?

Jong én oud zijn welkom op ons festival. Vieren jullie (nogmaals) ons feest met ons mee? Tot de 17e!

Meld je voor meer informatie meteen aan voor ons evenement op Facebook: https://www.facebook.com/events/581116842089819/

Vacatures

Die Haghe is een gezellige, actieve en bloeiende vereniging met ruim 1.000 leden. De turn- en danslessen vinden plaats in gymzalen op diverse locaties in Den Haag. Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar technische leiding van onze recreatie turn- en dansgroepen.

Klik hier voor meer info.

Lidmaatschap

Wil jij op turnen, dansen, springen of sportfit bij cgv Die Haghe? Of wil je eerst een keer kijken bij een les?

Klik hier voor alle informatie over lid worden bij cgv Die Haghe.

Wil jij je lidmaatschap beëindigen? Klik hier.

Contact

Secretariaat

Postbus 61153
2506 AD Den Haag
e-mail contactformulier

Ledenadministratie

Postbus 61153
2506 AD Den Haag
e-mail contactformulier

Bel mij terug

U bevindt zich hier: Home Jubileum 90 jaar Jubileumnieuws Groot luchtkussenfestival - 17 september