cgv Die Haghe

Die Haghe ook topper in museum

Op initiatief van oud voorzitter Henk van Lobenstein werden acht oud Die Haghe bestuurs-/kaderleden uitgenodigd door het Haag Historisch Museum om mee te doen aan het project Mijn Den Haag / Topstukken.

 

Hagenaars worden dan uitgenodigd om met een voorwerp, waaraan een bijzonder verhaal vast zit, langs te komen. Dat verhaal komt met foto en paar weken te hangen in het museum en wordt ook op de website http://mijndenhaag.org/topstukken geplaatst.

Henk van Lobenstein, Janny Drop, Bas Steenks, Ron van der Meijde, Herman en Marianne Wassenaar, Peter Hogendorf en Paul Buijtelaar zijn hiervoor op 6 september jl. naar het museum gegaan en hadden allemaal een voorwerp meegenomen met een bijzonder verhaal over, of te maken hebbend met de CGV Die Haghe, en zo ligt er nu een klein stukje geschiedenis van onze club vast in de collectie van het museum!

Vacatures

Die Haghe is een gezellige, actieve en bloeiende vereniging met ruim 1.000 leden. De turn- en danslessen vinden plaats in gymzalen op diverse locaties in Den Haag. Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar technische leiding van onze recreatie turn- en dansgroepen.

Klik hier voor meer info.

Lidmaatschap

Wil jij op turnen, dansen, springen of sportfit bij cgv Die Haghe? Of wil je eerst een keer kijken bij een les?

Klik hier voor alle informatie over lid worden bij cgv Die Haghe.

Wil jij je lidmaatschap beëindigen? Klik hier.

Contact

Secretariaat

Postbus 61153
2506 AD Den Haag
e-mail contactformulier

Ledenadministratie

Postbus 61153
2506 AD Den Haag
e-mail contactformulier

Bel mij terug

U bevindt zich hier: Home cgv Die Haghe Die Haghe Nieuws Die Haghe ook topper in museum