Recreatief turnen

Clubkampioenschappen

Op zaterdag 14 april vonden de jaarlijkse clubkampioenschappen plaats in de Turnhal Den Haag. Ruim 200 jongens en meisjes 12-/12+ hebben een mooie wedstrijd laten zien.

 

In de eerste ronde mochten alle jongere deelnemers (12-) laten zien wat ze kunnen. Ze hebben een aantal weken hard kunnen oefenen en dat was zeker te zien. Voor sommige kinderen was het zelfs de aller eerste keer en dat is best spannend. Tijdens de prijsuitreiking werden er weer veel gouden, zilveren en bronzen medailles uitgereikt onder verschillen niveaus!

Aan het einde van de middag was het de beurt aan de oudere deelnemers en alle jongens. Deze ronde was een spannende en indrukwekkende ronde, de hele zaal werd stil als de 12+ meiden op vloer hun oefening mochten tonen. Ook in deze ronde zijn weer heel veel prijzen gevallen.

Deze dag staat natuurlijk ook in het teken van de clubbeker voor de meisjes/jongens 12- en 12+! De gene met het hoogste aantal punten wordt clubkampioen 2018.

Clubkampioenen 2018

Jadey mea Schouten (meisjes 12-)
Woody Sibma (meisjes 12+)
Rutger van Hardenbroek (jongens 12-/12+)

Van harte gefeliciteerd met jullie prestatie, alle andere deelnemers hebben een fantastische dag gehad en wij willen jullie bedanken voor het meedoen!

Groetjes vanuit de CKS-commisie

Romy, Lisette, Tim, Eke, Wouter, Charlotte, Lune en Quintin

Vacatures

Die Haghe is een gezellige, actieve en bloeiende vereniging met ruim 1.000 leden. De turn- en danslessen vinden plaats in gymzalen op diverse locaties in Den Haag. Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar technische leiding van onze recreatie turn- en dansgroepen.

Klik hier voor meer info.

Lidmaatschap

Wil jij op turnen, dansen, springen of sportfit bij cgv Die Haghe? Of wil je eerst een keer kijken bij een les?

Klik hier voor alle informatie over lid worden bij cgv Die Haghe.

Wil jij je lidmaatschap beëindigen? Klik hier.

Contact

Secretariaat

Postbus 61153
2506 AD Den Haag
e-mail contactformulier

Ledenadministratie

Postbus 61153
2506 AD Den Haag
e-mail contactformulier

Bel mij terug

U bevindt zich hier: Home Turnen Recreatief turnen Nieuws recreatief turnen Clubkampioenschappen