Laatste nieuws

 
 

Het is bijna zover, dit weekend vieren wij ons 90 jarig bestaan met Cirque du Die Haghe! Alle circusartiesten zijn al een aantal weken hard aan het oefenen om er een spectaculaire show van te maken en hebben er ontzettend veel zin in!

SHOW 
Van de trainers heeft iedereen te horen gekregen hoe laat zij aanwezig moeten zijn op welke dag. De generale repetitie gaat op volgorde van de show, hier is sportkleding voor nodig! Daarna worden de deelnemers mooi gemaakt/geschminkt.

Op zaterdag 4 juni vonden de jaarlijkse Open Zuid-Hollandse kampioenschappen plaats in Bergschenhoek.

De hele herenselectie deed aan deze wedstrijden mee. In de eerste ronde waren Koert, Faris, Kay, Tim en Rens aan de beurt. Voor een paar van hen was het de eerste wedstrijd. Ze vonden het allemaal erg leuk en een spannende ervaring. Ook Rutger was in de 1e ronde aan de beurt. Hij is een van onze oudste jongens uit de selectie. Hij zit pas sinds een jaar bij de selectie en turnde voor het eerst een wedstrijd. Hij vond het erg leuk en hij heeft het super goed gedaan.

Op zaterdag 28 mei vond het Nederlands kampioenschap (NK) plaats in Vucht. Namens cgv Die Haghe was Lucas daar voor gekwalificeerd.

Hij moest op 14:00 uur starten met zijn wedstrijd. Tijdens het inturnen ging het bij het onderdeel sprong erg goed, maar helaas bij de wedstrijd zelf wat minder. Gelukkig zette hij dit niet voort en deed hij het op de andere toestellen veel beter. Vooral zijn brug ging erg goed. Hij kreeg een 11.65 voor zijn brug, hij is de een na beste op de brug van Nederland. Op de andere toestellen haalde hij ook mooie punten.

Zaterdag 21 mei:

Op zaterdag 21 mei vond de halve finale plaats in Alkmaar. Het was weer vroeg op staan voor iedereen, want we moesten op 08:15 uur al aanwezig zijn.

Finn en Noah waren in de eerste ronde aan de beurt. Finn begon op sprong en Noah op vloer. Finn begon zijn wedstrijd al met een 18.75 op sprong en zette zijn hoge scores op de meeste toestellen voort. Noah turnde ook er goed en haalde mooie cijfers. Helaas waren de punten voor  beide jongens niet hoog genoeg om door te mogen naar de landelijke finale. Finn eindigde op een 11e plek en Noah op een 12e plek. Natuurlijk zijn wij super trots op de jongens dat ze zo ver zijn gekomen. Ze hebben allebei een heel leuk wedstrijd seizoen gehad en kijken et met een super gevoel op terug.

Op zaterdag 21 Mei hebben Shawna Duijndam en Demi Taal de NK finale in de 3e divisie geturnd.
In beide categorieën schrijven zich jaarlijks honderden turnsters in.
Van de 15 turnsters uit de 3e divisie van Die Haghe hebben deze twee meiden zich heel knap geplaatst voor dit NK, een hele prestatie.

Pagina 9 van 32

Vacatures

Die Haghe is een gezellige, actieve en bloeiende vereniging met ruim 1.000 leden. De turn- en danslessen vinden plaats in gymzalen op diverse locaties in Den Haag. Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar technische leiding van onze recreatie turn- en dansgroepen.

Klik hier voor meer info.

Lidmaatschap

Wil jij op turnen, dansen, springen of sportfit bij cgv Die Haghe? Of wil je eerst een keer kijken bij een les?

Klik hier voor alle informatie over lid worden bij cgv Die Haghe.

Wil jij je lidmaatschap beëindigen? Klik hier.

Contact

Secretariaat

Postbus 61153
2506 AD Den Haag
e-mail contactformulier

Ledenadministratie

Postbus 61153
2506 AD Den Haag
e-mail contactformulier

Bel mij terug

U bevindt zich hier: Home