cgv Die Haghe

Die Haghe nieuws

Met de jubileumshow Cirque du Die Haghe nog vers in ons hoofd, gaan wij nu genieten van een welverdiende zomervakantie. Tijdens de zomervakantie worden er geen lessen gegeven. Na de zomervakantie starten onze lessen een weekje later dan de basisscholen. Dus vanaf maandag 29 augustus is iedereen weer van harte welkom om te komen turnen, dansen en springen.

En heeft u zaterdag 17 september al in uw agenda staan? Dan vindt onze volgende jubileumactiviteit plaats: het Luchtkussenfestival. Houdt u onze website in de gaten voor meer informatie!

Mocht u na de zomervakantie lid willen worden bij Die Haghe, stuurt u dan via het lesaanbod een mail naar de trainer van de les. Onze trainers hebben nu ook vakantie, dus mogelijk duurt het wat langer voordat u een reactie krijgt. Maar mailt u gerust.

Wij wensen iedereen een hele fijne zomervakantie en zien iedereen daarna uitgerust weer terug.

Met zomerse groet,

cgv Die Haghe

Klik op het plaatje hieronder voor het fotoalbum van de clubkampioenschappen van zaterdag 9 april jl.

 

Open Dag KNGU Zomerkampen

Zoka
Zoka is het zomerkamp van de KNGU, de Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie, waar Die Haghe lid van is. Zeven weken lang komen er elke week andere kinderen en leiding het kampterrein vullen.
Een week zomerkamp is een week vol met spellen in het bos, op de zandvlakte en op het kampterrein, veel liedjes zingen, dansen, turnen, feesten, een dagje zwembad, een disco en voor de oudste twee leeftijdsgroepen een dag naar de stad.

Open Dag
Op zaterdag 14 april 2018 is de Open Dag van de KNGU Zomerkampen. Op deze dag kan er een kijkje genomen worden op het kampterrein van Zomerkamp. De tenten staan al klaar en de blokhut is open. De echte zomerkampsfeer zal worden neergezet met spelletjes, zingen en dansen en ook wordt er geschminkt. Er zullen door de dag heen rondleidingen worden gegeven op het kampterrein en er is de mogelijkheid om vragen te stellen aan leiding en stafleden.

Het programma voor de Open Dag ziet er als volgt uit:
10:30 uur kampterrein open
11:00 uur opening Open Dag
11:15 uur start programma (zowel voor de kinderen, als voor de ouders)
12:45 uur lunch (door ons verzorgd)
13:15 uur vervolg programma
15:30 uur einde Open Dag

Adres
Het kampterrein van de KNGU Zomerkampen is te vinden aan de:
Lage Bergweg 10
7361 GT Beekbergen

Thema
Zomerkamp heeft elk jaar een thema. Het kampterrein wordt aangekleed in de sfeer van het thema en er worden spelletjes gedaan die bij het thema passen.
Het thema van Zomerkamp is dit jaar:
‘Zomerkampen, altijd feest!’
Dat belooft een echt feestje te worden! De KNGU Zomerkampen bestaat komende zomer namelijk 60 jaar! Natuurlijk is ook Gympie weer jarig, neem jij de slingers mee?

Opgeven kan vanaf 1 januari via een online formulier. De link naar dit formulier komt beschikbaar op www.zoka.nl en op het Facebook-evenement https://www.facebook.com/events/292935651217314/

Let op: de Open Dag van Zomerkamp is tegelijkertijd met de Clubkampioenschappen voor de recreatie!

Met vriendelijke groeten,
Paula Hart

 

Hallo allemaal,

Net zoals vorig jaar organiseren wij voor alle leden tot en met groep 8 het Paasontbijt. Dit is natuurlijk iets wat je niet wilt missen.

Dit jaar is het paasontbijt op ZATERDAG 26 MAART in het SEGBROEK COLLEGE, KLAVERSTRAAT 7.

We gaan natuurlijk lekker ontbijten met de juffen en meesters, maar ook hebben we een leuk recreatief programma.

Pagina 4 van 14

Vacatures

Die Haghe is een gezellige, actieve en bloeiende vereniging met ruim 1.000 leden. De turn- en danslessen vinden plaats in gymzalen op diverse locaties in Den Haag. Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar technische leiding van onze recreatie turn- en dansgroepen.

Klik hier voor meer info.

Lidmaatschap

Wil jij op turnen, dansen, springen of sportfit bij cgv Die Haghe? Of wil je eerst een keer kijken bij een les?

Klik hier voor alle informatie over lid worden bij cgv Die Haghe.

Wil jij je lidmaatschap beëindigen? Klik hier.

Contact

Secretariaat

Postbus 61153
2506 AD Den Haag
e-mail contactformulier

Ledenadministratie

Postbus 61153
2506 AD Den Haag
e-mail contactformulier

Bel mij terug

U bevindt zich hier: Home cgv Die Haghe Die Haghe Nieuws