cgv Die Haghe

Die Haghe nieuws

Na een heerlijke zomer(vakantie) zijn we alweer druk bezig met de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen. We verheugen ons enorm op het komende jubileumjaar; in 2016 bestaan we alweer 90 jaar!! Maak alvast ruimte in je agenda op 25 en 26 juni 2016 om dit met ons te vieren op spectaculaire wijze. We hopen dat we een vergunning krijgen van de gemeente voor onze grootse plannen. En we hopen ook op een toestroom van sponsoren, hiervoor is zelfs een speciale sponsorcommissie opgetuigd. Binnenkort volgen meer details over hoe u ons kunt steunen. Indien u mee wilt helpen, dan horen we dat heel graag via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

De vakantie zit er alweer op, jullie gaan weer bijna naar school. Wij hopen dat iedereen een fijne vakantie heeft  gehad!

De lessen bij Die Haghe gaan ook weer beginnen.

Alle lessen starten weer vanaf maandag 31 augustus.

Die Haghe is een actieve Haagse gymnastiekvereniging met ruim 1100 leden. Bij Die Haghe wordt er geturnd, gesprongen en gedanst.

Je leert deze vereniging het beste kennen door een bezoekje te brengen aan de website: www.cgvdiehaghe.nl

Die Haghe is zich bewust van de maatschappelijke functie die zij als sportvereniging aan de Haagse samenleving te bieden heeft. Die Haghe geeft aan deze functie onder andere invulling door het aanbieden van turnlessen op locaties in Haagse krachtwijken.

 

Wij zoeken per 1 september 2015 (parttime 0,7 fte)

Een enthousiaste en sportieve collega met veel ervaring op het gebied van turntraining. Naast het trainerschap verwachten wij ook een pedagogisch-didactische achtergrond. Belangrijk is uiteraard een ‘klik’ met de jeugd. Bovendien moet je in staat zijn om goed te organiseren en dat ook te documenteren. Beschik je daarnaast over de volgende functie-eisen dan ben jij de persoon die wij zoeken:

Afgelopen week waren de laatste lessen van SportFit voor de zomerstop. Zowel de Maandagavond groep als dinsdagochtend groep hebben een mooie wandeling door de duinen gemaakt naar strandtent De Fuut, waar we lekker een bakje koffie of thee hebben gedronken. Ook hebben de Sportfitters gebeachvolleybald en de Dansfit heeft Yoga op het stand gedaan. Het was heerlijk weer en erg gezellig!

Afgelopen donderdag 2 juli 2015 hebben de Team-Players van het project c.g.v. Die Haghe de eerste prijs gewonnen. Alle Team-Players, opdrachtgevers en docentbegeleiders mochten eerst een WK beachvolleybal wedstrijd bekijken en daarna vond de prijsuitreiking plaats op het Plein in Den Haag.

Pagina 6 van 13

Vacatures

Die Haghe is een gezellige, actieve en bloeiende vereniging met ruim 1.000 leden. De turn- en danslessen vinden plaats in gymzalen op diverse locaties in Den Haag. Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar technische leiding van onze recreatie turn- en dansgroepen.

Klik hier voor meer info.

Lidmaatschap

Wil jij op turnen, dansen, springen of sportfit bij cgv Die Haghe? Of wil je eerst een keer kijken bij een les?

Klik hier voor alle informatie over lid worden bij cgv Die Haghe.

Wil jij je lidmaatschap beëindigen? Klik hier.

Contact

Secretariaat

Postbus 61153
2506 AD Den Haag
e-mail contactformulier

Ledenadministratie

Postbus 61153
2506 AD Den Haag
e-mail contactformulier

Bel mij terug

U bevindt zich hier: Home cgv Die Haghe Die Haghe Nieuws