cgv Die Haghe

Die Haghe nieuws

Afgelopen week waren de laatste lessen van SportFit voor de zomerstop. Zowel de Maandagavond groep als dinsdagochtend groep hebben een mooie wandeling door de duinen gemaakt naar strandtent De Fuut, waar we lekker een bakje koffie of thee hebben gedronken. Ook hebben de Sportfitters gebeachvolleybald en de Dansfit heeft Yoga op het stand gedaan. Het was heerlijk weer en erg gezellig!

Afgelopen donderdag 2 juli 2015 hebben de Team-Players van het project c.g.v. Die Haghe de eerste prijs gewonnen. Alle Team-Players, opdrachtgevers en docentbegeleiders mochten eerst een WK beachvolleybal wedstrijd bekijken en daarna vond de prijsuitreiking plaats op het Plein in Den Haag.

Klik op het plaatje hieronder om het fotoalbum van de vossenjacht te bekijken

122 kinderen, meer dan 30 medewerkers, een feestlocatie, een kampdans, een lied, lekker eten, mooi weer en een goed humeur. Dat waren de ingrediënten voor het ‘Die Haghe… Alle dagen feest’ kamp.

Wat was het een geweldig feest! Wij hebben drie dagen lang feest gevierd. Er was een Paasontbijt, de Joka’s mochten hun schoen zetten en maakten lampionnen voor Sint Maarten, de Mika’s schreven liefdesbrieven tijdens Valentijn en de Ouka’s deden een super griezelige spooktocht tijdens Halloween.

Bekijk de foto's van het Die Haghe paasontbijt.

Pagina 7 van 14

Vacatures

Die Haghe is een gezellige, actieve en bloeiende vereniging met ruim 1.000 leden. De turn- en danslessen vinden plaats in gymzalen op diverse locaties in Den Haag. Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar technische leiding van onze recreatie turn- en dansgroepen.

Klik hier voor meer info.

Lidmaatschap

Wil jij op turnen, dansen, springen of sportfit bij cgv Die Haghe? Of wil je eerst een keer kijken bij een les?

Klik hier voor alle informatie over lid worden bij cgv Die Haghe.

Wil jij je lidmaatschap beëindigen? Klik hier.

Contact

Secretariaat

Postbus 61153
2506 AD Den Haag
e-mail contactformulier

Ledenadministratie

Postbus 61153
2506 AD Den Haag
e-mail contactformulier

Bel mij terug

U bevindt zich hier: Home cgv Die Haghe Die Haghe Nieuws