cgv Die Haghe

Die Haghe nieuws

Open Dag
Op zaterdag 11 april 2015 is de Open Dag van de K.N.G.U. Zomerkampen. Op deze dag kan er een kijkje genomen worden op het kampterrein van Zomerkamp. De tenten staan al klaar, de blokhut is open en er kan letterlijk een kijkje in de nieuwe keuken worden genomen. De echte zomerkampsfeer zal worden neergezet met spelletjes, zingen en dansen, ook wordt er geschminkt. Er zullen door de dag heen rondleidingen worden gegeven op het kampterrein en er is de hele dag de mogelijkheid om vragen te stellen aan leiding en stafleden.
Het kampterrein is vanaf 10.30 uur open en het programma begint om 11.00 uur, maar er kan de hele dag aangeschoven worden. De Open Dag duurt tot ongeveer 16.00 uur.
Let op: de Open Dag is op 11 april, dit is tegelijkertijd met de Clubkampioenschappen.
Opgeven is verplicht en kan via http://bit.ly/1wpE7Il. Bij het opgeven maakt u kans op het boek “Nikkie op Turnkamp” van Simone Kortsmit. Tijdens de Open Dag worden vijf gesigneerde exemplaren verloot.

Aan de leden van 14 jaar en ouder, de ouders van de jeugdleden, de leden van de Technische Commissie, leden van verdienste, ereleden, sterleden en donateurs van  C.G.V. Die Haghe.

Uitnodiging Algemene Ledenvergadering 2015

U wordt bij deze van harte uitgenodigd voor de Algemene Ledenvergadering van C.G.V. Die Haghe, die zal worden gehouden op woensdag 25 maart 2015 in het clubgebouw van de Korfbalvereniging Die Haghe, aan de Baambruggestraat 10 in Den Haag om 20.00 uur (inloop vanaf 19.45 uur).

Hallo allemaal,

Net zoals vorig jaar organiseren wij voor alle leden tot en met groep 8 het paasontbijt. Dit is natuurlijk iets wat je niet wilt missen.

Dit jaar is het paasontbijt op ZATERDAG 28 MAART op het SEGBROEK COLLEGE, KLAVERSTRAAT 7

We gaan natuurlijk lekker ontbijten met de juffen en meesters, maar ook hebben we een leuk recreatief programma.

Vol trots tonen de deelnemers van de Spelfitlessen hun T-shirt!

Beste leden van Die Haghe,

Ongetwijfeld heeft u ervaren dat de club volop in beweging is. Er wordt een aantal slagen gemaakt om de club professioneler te besturen. Ee?n van deze slagen betreft de inning van de contributie. In het verleden kostte het vaak moeite alle contributies tijdig te innen. Dat willen we graag verbeteren. Daarom zal vanaf dit kwartaal de inning worden uitbesteed aan ClubCollect, een organisatie die ruime ervaring heeft met het innen van contributies. Voor alle duidelijkheid: ClubCollect is geen incassobureau. Dit samenwerkingsverband levert zowel de leden als de club voordelen op. Het voordeel voor u is het grote gebruiksgemak waarmee de betalingen voldaan kunnen worden, en voor Die Haghe scheelt het veel tijd in het verwerken van de betalingen.

Pagina 8 van 14

Vacatures

Die Haghe is een gezellige, actieve en bloeiende vereniging met ruim 1.000 leden. De turn- en danslessen vinden plaats in gymzalen op diverse locaties in Den Haag. Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar technische leiding van onze recreatie turn- en dansgroepen.

Klik hier voor meer info.

Lidmaatschap

Wil jij op turnen, dansen, springen of sportfit bij cgv Die Haghe? Of wil je eerst een keer kijken bij een les?

Klik hier voor alle informatie over lid worden bij cgv Die Haghe.

Wil jij je lidmaatschap beëindigen? Klik hier.

Contact

Secretariaat

Postbus 61153
2506 AD Den Haag
e-mail contactformulier

Ledenadministratie

Postbus 61153
2506 AD Den Haag
e-mail contactformulier

Bel mij terug

U bevindt zich hier: Home cgv Die Haghe Die Haghe Nieuws