cgv Die Haghe

Die Haghe nieuws

Beste leden van Die Haghe,

Ongetwijfeld heeft u ervaren dat de club volop in beweging is. Er wordt een aantal slagen gemaakt om de club professioneler te besturen. Ee?n van deze slagen betreft de inning van de contributie. In het verleden kostte het vaak moeite alle contributies tijdig te innen. Dat willen we graag verbeteren. Daarom zal vanaf dit kwartaal de inning worden uitbesteed aan ClubCollect, een organisatie die ruime ervaring heeft met het innen van contributies. Voor alle duidelijkheid: ClubCollect is geen incassobureau. Dit samenwerkingsverband levert zowel de leden als de club voordelen op. Het voordeel voor u is het grote gebruiksgemak waarmee de betalingen voldaan kunnen worden, en voor Die Haghe scheelt het veel tijd in het verwerken van de betalingen.

De SportFitters hebben het sportjaar gezellig afgesloten. Er werd eerst een uur flink gesport/gewandeld met afsluitend een borrel. Die Haghe had voor glühwein gezorgd maar ook de SportFitters hadden zelf drankjes en hapjes meegenomen. We wensen iedereen fijne feestdagen en een sportief en gezond 2015!

Het was weer een drukte van belang bij het grote Sinterklaasfeest. Er is gekleurd, gezongen, gedanst en Pietengym gedaan. Iedereen heeft weer genoten van deze leuke ochtend/middag. Uiteraard werden de schoenen ook nog gevuld!
 

Beste Die Haghe-leden,

Daar is hij dan weer, de brief over de voorinschrijving voor Zoka. Dan zullen sommige van jullie denken: Zoka? Wat is Zoka?

Zoka

Zoka is het zomerkamp van de KNGU, de Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie, waar Die Haghe lid van is. Zeven weken lang komen er elke week andere kinderen en leiding het kampterrein vullen.
Een week zomerkamp is een week vol met spellen in het bos, op de zandvlakte en op het kampterrein, veel liedjes zingen, dansen, turnen, feesten, een dagje zwembad, een disco en voor de oudste twee leeftijdsgroepen een dag naar de stad.

Er zijn dit jaar door de Die Haghe leden weer heel veel loten verkocht, meer dan 2500! De opbrengst voor Die Haghe is 6.019 euro en dat is niet niks. Alle verkopers van Die Haghe die meer dan 20 loten hebben verkocht, ontvangen de komende week (of iets later) een entreebewijs voor Duinrell. Onder de 47 verkopers die meer dan 20 loten hebben verkocht zijn ook nog eens 16 bioscoopbonnen verloot. Deze gaan naar:  

Pagina 8 van 13

Vacatures

Die Haghe is een gezellige, actieve en bloeiende vereniging met ruim 1.000 leden. De turn- en danslessen vinden plaats in gymzalen op diverse locaties in Den Haag. Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar technische leiding van onze recreatie turn- en dansgroepen.

Klik hier voor meer info.

Lidmaatschap

Wil jij op turnen, dansen, springen of sportfit bij cgv Die Haghe? Of wil je eerst een keer kijken bij een les?

Klik hier voor alle informatie over lid worden bij cgv Die Haghe.

Wil jij je lidmaatschap beëindigen? Klik hier.

Contact

Secretariaat

Postbus 61153
2506 AD Den Haag
e-mail contactformulier

Ledenadministratie

Postbus 61153
2506 AD Den Haag
e-mail contactformulier

Bel mij terug

U bevindt zich hier: Home cgv Die Haghe Die Haghe Nieuws