cgv Die Haghe

Die Haghe nieuws

De SportFitters hebben het sportjaar gezellig afgesloten. Er werd eerst een uur flink gesport/gewandeld met afsluitend een borrel. Die Haghe had voor glühwein gezorgd maar ook de SportFitters hadden zelf drankjes en hapjes meegenomen. We wensen iedereen fijne feestdagen en een sportief en gezond 2015!

Het was weer een drukte van belang bij het grote Sinterklaasfeest. Er is gekleurd, gezongen, gedanst en Pietengym gedaan. Iedereen heeft weer genoten van deze leuke ochtend/middag. Uiteraard werden de schoenen ook nog gevuld!
 

Beste Die Haghe-leden,

Daar is hij dan weer, de brief over de voorinschrijving voor Zoka. Dan zullen sommige van jullie denken: Zoka? Wat is Zoka?

Zoka

Zoka is het zomerkamp van de KNGU, de Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie, waar Die Haghe lid van is. Zeven weken lang komen er elke week andere kinderen en leiding het kampterrein vullen.
Een week zomerkamp is een week vol met spellen in het bos, op de zandvlakte en op het kampterrein, veel liedjes zingen, dansen, turnen, feesten, een dagje zwembad, een disco en voor de oudste twee leeftijdsgroepen een dag naar de stad.

Er zijn dit jaar door de Die Haghe leden weer heel veel loten verkocht, meer dan 2500! De opbrengst voor Die Haghe is 6.019 euro en dat is niet niks. Alle verkopers van Die Haghe die meer dan 20 loten hebben verkocht, ontvangen de komende week (of iets later) een entreebewijs voor Duinrell. Onder de 47 verkopers die meer dan 20 loten hebben verkocht zijn ook nog eens 16 bioscoopbonnen verloot. Deze gaan naar:  

Dag kinderen van Die Haghe,

Ook dit jaar komt Sinterklaas weer met zijn Pieten naar het sinterklaasfeest van jullie!

Er wordt alweer veel gedaan om er een fantastisch feest van te maken!

Natuurlijk wordt het nog leuker als jullie allemaal ook komen!

De peuters en kleuters zijn welkom van 10.45 tot 12.45 uur

De groepen 3 en 4 mogen komen van 13.00 tot 14.45 uur

Pagina 9 van 14

Vacatures

Die Haghe is een gezellige, actieve en bloeiende vereniging met ruim 1.000 leden. De turn- en danslessen vinden plaats in gymzalen op diverse locaties in Den Haag. Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar technische leiding van onze recreatie turn- en dansgroepen.

Klik hier voor meer info.

Lidmaatschap

Wil jij op turnen, dansen, springen of sportfit bij cgv Die Haghe? Of wil je eerst een keer kijken bij een les?

Klik hier voor alle informatie over lid worden bij cgv Die Haghe.

Wil jij je lidmaatschap beëindigen? Klik hier.

Contact

Secretariaat

Postbus 61153
2506 AD Den Haag
e-mail contactformulier

Ledenadministratie

Postbus 61153
2506 AD Den Haag
e-mail contactformulier

Bel mij terug

U bevindt zich hier: Home cgv Die Haghe Die Haghe Nieuws