cgv Die Haghe

Die Haghe nieuws

Die Haghe is een gezellige en goed georganiseerde vereniging met zo’n 1250 leden. We bieden turnen, springturnen, dansen, sportfit en freerunning aan op vijftien verschillende locaties in Den Haag. In 2016 bestaat Die Haghe 90 jaar.

Wij zoeken meerdere nieuwe medewerkers!! Creatieve, actieve en enthousiaste personen met organisatietalent.  Samen met andere ouders versterk je onze vereniging, en Haagse sportvereniging van het jaar 2014.

Die Haghe is een gezellige  en goed georganiseerde vereniging met zo’n 1250 leden. We bieden turnen, springturnen, dansen, sportfit en freerunning aan op vijftien verschillende locaties in Den Haag. In 2016 bestaat Die Haghe 90 jaar.

Wij zoeken meerdere nieuwe medewerkers!! Creatieve, actieve en enthousiaste personen met organisatietalent.  Samen met andere ouders versterk je onze vereniging, en Haagse sportvereniging van het jaar 2014.

De jaarlijkse opstartdag voor de trainers, dansdocenten, medewerkers en bestuursleden van Die Haghe vond op zaterdag 27 september j.l. plaats.

Die Haghe is een gezellige en goed georganiseerde vereniging met zo’n 1250 leden. We bieden turnen, springturnen, dansen, sportfit en freerunning aan op vijftien verschillende locaties in Den Haag. In 2016 bestaat Die Haghe 90 jaar.

Wij zijn dringend op zoek naar een nieuwe webmaster voor cgv Die Haghe. Johan de Bakker heeft dit 9 jaar lang met veel plezier verzorgd, en draagt het stokje graag over aan de volgende. Hij is bereid om iemand hierbij goed te helpen, dus je hebt niet persé kennis van het beheren van een website nodig. Wel is belangrijk dat je het graag wilt leren, nieuwsgierig bent en precies. 

Hallo,

Mijn naam is Jara van der Kleijn. Ik ben 17 jaar. Dit schooljaar ben ik begonnen aan de opleiding Sport en Bewegen en ik heb er voor gekozen om bij turnvereniging Die Haghe mijn eerste stage te doen.

Mijn hobby`s zijn turnen en paardrijden. Zelf turn ik bijna 11 jaar bij turnvereniging Donar. Dit doe ik 2 tot 3 keer in de week. Ik heb voor deze opleiding gekozen omdat ik van sporten hou en ook hoop ik wat minder onzeker te worden door les te gaan geven.Ik ben blij met deze stageplek en heb er veel zin!

Groetjes,

Jara van der kleijn

Pagina 10 van 13

Vacatures

Die Haghe is een gezellige, actieve en bloeiende vereniging met ruim 1.000 leden. De turn- en danslessen vinden plaats in gymzalen op diverse locaties in Den Haag. Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar technische leiding van onze recreatie turn- en dansgroepen.

Klik hier voor meer info.

Lidmaatschap

Wil jij op turnen, dansen, springen of sportfit bij cgv Die Haghe? Of wil je eerst een keer kijken bij een les?

Klik hier voor alle informatie over lid worden bij cgv Die Haghe.

Wil jij je lidmaatschap beëindigen? Klik hier.

Contact

Secretariaat

Postbus 61153
2506 AD Den Haag
e-mail contactformulier

Ledenadministratie

Postbus 61153
2506 AD Den Haag
e-mail contactformulier

Bel mij terug

U bevindt zich hier: Home cgv Die Haghe Die Haghe Nieuws