cgv Die Haghe

Die Haghe nieuws

Zaterdag 13 september is de officiële verkoop gestart van de loten voor de Grote Club Actie. 

De Hoofdprijs van deze loterij is € 100.000 belastingvrij! De tweede prijs een Volkswagen Up!

Alle lotenverkopers van onze vereniging moedigen wij aan om zoveel mogelijk loten te verkopen, zodat wij straks in november een mooi resultaat bekend kunnen maken.

Deze week zijn de scholen weer gestart. Wij hebben echter besloten om een week later met de lessen te starten, omdat veel van onze trainers de eerste week verplichtingen hebben op hun werk of hun opleiding. Het rooster is echter alweer uitgedacht deze zomer. De damesselectie gaat volgens een heel nieuwe opzet van start, en we hopen natuurlijk dat dit een verbetering zal blijken. Nadere uitleg volgt later op deze website.

We hebben vorig seizoen afscheid genomen van trainers, en gelukkig ook nieuwe trainers mogen verwelkomen. Zij hebben zich al voorgesteld via deze website of gaan dat binnenkort doen. Hou dus deze website in de gaten! U kunt ons ook op Facebook vinden: CGV Die Haghe

De zomervakantie is voor iedereen (bijna) achter de rug. De lessen op de scholen starten weer in de week van 1 september. De lessen bij Die Haghe starten echter een week later, in de week van 8 september. Dit is een week later dan de start van de scholen. Aan het begin van het seizoen is het altijd een grote puzzel om alle lessen die we bij Die Haghe geven te bezetten met een trainer, bijvoorbeeld in verband met de roosters en werkweken van de trainers. Daarom is er vanuit het bestuur besloten om alle lessen bij Die Haghe een week later te laten starten zodat er voldoende tijd is om de lessen goed te bezetten met een trainer. Als het goed is, bent u  hierover reeds door de trainer van uw zoon/dochter geinformeerd.

Wij wensen jullie allemaal een sportieve en gezellige start van het nieuw seizoen.

Namens het bestuur van Die Haghe

Afgelopen maandag was de laatste les voor de deelnemers van de Spelfitlessen op maandag avond. Als afsluiting hebben we een mooie wandeling door de duinen gemaakt en een lekker bakje koffie of thee gedronken in strandpaviljoen Titus. Rond een uurtje of negen scheen het zonnetje nog steeds heerlijk en zijn we terug gelopen. 

Druk was ik met het inpakken van alle benodigdheden. Plots werd mijn aandacht naar het raam getrokken. Het was 24 mei, Strandplezierdag, 09:45 uur en het plensregende. Buiten zag ik een enorme, grijze wolk en ik kreeg het visioen dat het strand één groot modderbad was geworden.

Pagina 10 van 12

Vacatures

Die Haghe is een gezellige, actieve en bloeiende vereniging met ruim 1.000 leden. De turn- en danslessen vinden plaats in gymzalen op diverse locaties in Den Haag. Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar technische leiding van onze recreatie turn- en dansgroepen.

Klik hier voor meer info.

Lidmaatschap

Wil jij op turnen, dansen, springen of sportfit bij cgv Die Haghe? Of wil je eerst een keer kijken bij een les?

Klik hier voor alle informatie over lid worden bij cgv Die Haghe.

Wil jij je lidmaatschap beëindigen? Klik hier.

Contact

Secretariaat

Postbus 61153
2506 AD Den Haag
e-mail contactformulier

Ledenadministratie

Postbus 61153
2506 AD Den Haag
e-mail contactformulier

Bel mij terug

U bevindt zich hier: Home cgv Die Haghe Die Haghe Nieuws