cgv Die Haghe

Die Haghe nieuws

Die Haghe is een gezellige en goed georganiseerde vereniging met zo’n 1250 leden. We bieden turnen, springturnen, dansen, sportfit en freerunning aan op vijftien verschillende locaties in Den Haag. In 2016 bestaat Die Haghe 90 jaar.

Wij zijn dringend op zoek naar een nieuwe webmaster voor cgv Die Haghe. Johan de Bakker heeft dit 9 jaar lang met veel plezier verzorgd, en draagt het stokje graag over aan de volgende. Hij is bereid om iemand hierbij goed te helpen, dus je hebt niet persé kennis van het beheren van een website nodig. Wel is belangrijk dat je het graag wilt leren, nieuwsgierig bent en precies. 

Hallo,

Mijn naam is Jara van der Kleijn. Ik ben 17 jaar. Dit schooljaar ben ik begonnen aan de opleiding Sport en Bewegen en ik heb er voor gekozen om bij turnvereniging Die Haghe mijn eerste stage te doen.

Mijn hobby`s zijn turnen en paardrijden. Zelf turn ik bijna 11 jaar bij turnvereniging Donar. Dit doe ik 2 tot 3 keer in de week. Ik heb voor deze opleiding gekozen omdat ik van sporten hou en ook hoop ik wat minder onzeker te worden door les te gaan geven.Ik ben blij met deze stageplek en heb er veel zin!

Groetjes,

Jara van der kleijn

Zaterdag 13 september is de officiële verkoop gestart van de loten voor de Grote Club Actie. 

De Hoofdprijs van deze loterij is € 100.000 belastingvrij! De tweede prijs een Volkswagen Up!

Alle lotenverkopers van onze vereniging moedigen wij aan om zoveel mogelijk loten te verkopen, zodat wij straks in november een mooi resultaat bekend kunnen maken.

Deze week zijn de scholen weer gestart. Wij hebben echter besloten om een week later met de lessen te starten, omdat veel van onze trainers de eerste week verplichtingen hebben op hun werk of hun opleiding. Het rooster is echter alweer uitgedacht deze zomer. De damesselectie gaat volgens een heel nieuwe opzet van start, en we hopen natuurlijk dat dit een verbetering zal blijken. Nadere uitleg volgt later op deze website.

We hebben vorig seizoen afscheid genomen van trainers, en gelukkig ook nieuwe trainers mogen verwelkomen. Zij hebben zich al voorgesteld via deze website of gaan dat binnenkort doen. Hou dus deze website in de gaten! U kunt ons ook op Facebook vinden: CGV Die Haghe

De zomervakantie is voor iedereen (bijna) achter de rug. De lessen op de scholen starten weer in de week van 1 september. De lessen bij Die Haghe starten echter een week later, in de week van 8 september. Dit is een week later dan de start van de scholen. Aan het begin van het seizoen is het altijd een grote puzzel om alle lessen die we bij Die Haghe geven te bezetten met een trainer, bijvoorbeeld in verband met de roosters en werkweken van de trainers. Daarom is er vanuit het bestuur besloten om alle lessen bij Die Haghe een week later te laten starten zodat er voldoende tijd is om de lessen goed te bezetten met een trainer. Als het goed is, bent u  hierover reeds door de trainer van uw zoon/dochter geinformeerd.

Wij wensen jullie allemaal een sportieve en gezellige start van het nieuw seizoen.

Namens het bestuur van Die Haghe

Pagina 11 van 14

Vacatures

Die Haghe is een gezellige, actieve en bloeiende vereniging met ruim 1.000 leden. De turn- en danslessen vinden plaats in gymzalen op diverse locaties in Den Haag. Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar technische leiding van onze recreatie turn- en dansgroepen.

Klik hier voor meer info.

Lidmaatschap

Wil jij op turnen, dansen, springen of sportfit bij cgv Die Haghe? Of wil je eerst een keer kijken bij een les?

Klik hier voor alle informatie over lid worden bij cgv Die Haghe.

Wil jij je lidmaatschap beëindigen? Klik hier.

Contact

Secretariaat

Postbus 61153
2506 AD Den Haag
e-mail contactformulier

Ledenadministratie

Postbus 61153
2506 AD Den Haag
e-mail contactformulier

Bel mij terug

U bevindt zich hier: Home cgv Die Haghe Die Haghe Nieuws