cgv Die Haghe

Die Haghe nieuws

Afgelopen maandag was de laatste les voor de deelnemers van de Spelfitlessen op maandag avond. Als afsluiting hebben we een mooie wandeling door de duinen gemaakt en een lekker bakje koffie of thee gedronken in strandpaviljoen Titus. Rond een uurtje of negen scheen het zonnetje nog steeds heerlijk en zijn we terug gelopen. 

Druk was ik met het inpakken van alle benodigdheden. Plots werd mijn aandacht naar het raam getrokken. Het was 24 mei, Strandplezierdag, 09:45 uur en het plensregende. Buiten zag ik een enorme, grijze wolk en ik kreeg het visioen dat het strand één groot modderbad was geworden.

Op zaterdag 24 mei 2014 organiseren de Activiteitencommissie en YourTurn een spetterende strandmiddag voor leden (vanaf groep 3 basisschool) van CGV Die Haghe. In teams worden verschillende sporten en spelletjes gedaan. Er wordt rekening gehouden met de verschillende leeftijden en er wordt gezorgd voor voldoende begeleiding.

We hopen natuurlijk op mooi weer, een beetje regen en wind kunnen we ook nog wel aan. Bij extreem weer wordt de activiteit afgelast, u wordt daar dan de dag van te voren via de website over geïnformeerd. Houdt de website dus goed in de gaten bij een extreme weersverwachting.

Houd met de kleding rekening met het weer, aan het strand kan het soms net wat kouder zijn dus geef uw kind voldoende warme kleding mee. Zorg bij warm weer voor luchtige kleding.

Op zaterdag 12 april j.l. hebben Pam, Esther, Karen, Timo, Connie, Helen, Chiara en Jan (samen het bestuur van cgv Die Haghe) ‘op Kijkduin’ een zogenaamde heidag gehouden.
Samen spraken wij over de toekomst van Die Haghe.

Wij zijn deze beleidsmiddag gestart met het benoemen van het belangrijkste motto, de kern van onze vereniging. De uitkomsten van onze gezamenlijke bespiegelingen zijn de volgende uitspraken:

  • “Samen sporten met plezier”
  • “Samen plezier door sport en beweging (> 6 jaar)“
  • “Ontwikkeling lichamelijke intelligentie via gym of dans (4-6 jaar)”

Vervolgens bespraken we de uitwerkingen van de vier onderwerpen van de tafelgesprekken die op 26 maart jl. werden gehouden. Tijdens de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering van onze vereniging spraken op die avond leden, medewerkers en trainers met elkaar over de toekomst van Die Haghe.

De uitkomsten van onze ‘heidag’ zijn hieronder kort samengevat, verdeeld over de vier beleidsthema’s. Met die uitkomsten gaan wij als bestuur aan de slag!

De Your Turn bestaat momenteel uit vier actieve leden: Cindy, Frenny, Jasmijn en Florien en twee stille krachten: Chiara en Suzanne. Het leek ons leuk om door middel van allerlei spellen inspiratie op te doen bij verschillende 12+-ers, want zij weten tenslotte zelf het best wat er leuk gevonden wordt! Met dat doel gingen wij vol verwachting deze activiteit, die plaatsnam op 23 maart, tegemoet.

Pagina 12 van 14

Vacatures

Die Haghe is een gezellige, actieve en bloeiende vereniging met ruim 1.000 leden. De turn- en danslessen vinden plaats in gymzalen op diverse locaties in Den Haag. Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar technische leiding van onze recreatie turn- en dansgroepen.

Klik hier voor meer info.

Lidmaatschap

Wil jij op turnen, dansen, springen of sportfit bij cgv Die Haghe? Of wil je eerst een keer kijken bij een les?

Klik hier voor alle informatie over lid worden bij cgv Die Haghe.

Wil jij je lidmaatschap beëindigen? Klik hier.

Contact

Secretariaat

Postbus 61153
2506 AD Den Haag
e-mail contactformulier

Ledenadministratie

Postbus 61153
2506 AD Den Haag
e-mail contactformulier

Bel mij terug

U bevindt zich hier: Home cgv Die Haghe Die Haghe Nieuws