Wedstrijdturnen dames

Nieuws wedstrijdturnen dames

Zaterdag 14 februari is de hele selectie aanwezig geweest in de turnhal voor de leukste wedstrijd van het jaar. De Valentijnscup was een groot succes. Het winnende team, De Tortelduifjes! Hartelijk gefeliciteerd Janneke, Lynde, Milou, Andrea en Lotte.

Afgelopen zaterdag 7 februari hebben een aantal selectieturnsters van Die Haghe meegedaan aan een vriendschappelijke wedstrijd tegen Nieuw Brunhilde in Leiden. Het was een erg gezellige en geslaagde wedstrijd.

Aanstaande zaterdag 14 februari 2015 maakt de selectie van Die Haghe zich op voor de altijd gezellige selectie divisie cup. Dit jaar is het thema Valentijn Emoji

 

Op maandag 15 december hebben de Selectie Dames van Die Haghe Sinterkerst gevierd. Eerst heeft Onderbouwgroep het dobbelspel gespeeld. Iedereen moest twee cadeautjes mee nemen en op een grote stapel leggen. Door te dobbelen kreeg iedereen uiteindelijk weer twee cadeautjes mee naar huis.

Bekijk de foto's van de clubkampioenschappen van 13 december in de turnhal. Klik op het plaatje hieronder om naar het webalbum te gaan.

UPDATE 24 december 2014: 75 foto's toegevoegd aan het fotoalbum. Met dank aan Gerda.

Pagina 3 van 6

Vacatures

Die Haghe is een gezellige, actieve en bloeiende vereniging met ruim 1.000 leden. De turn- en danslessen vinden plaats in gymzalen op diverse locaties in Den Haag. Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar technische leiding van onze recreatie turn- en dansgroepen.

Klik hier voor meer info.

Lidmaatschap

Wil jij op turnen, dansen, springen of sportfit bij cgv Die Haghe? Of wil je eerst een keer kijken bij een les?

Klik hier voor alle informatie over lid worden bij cgv Die Haghe.

Wil jij je lidmaatschap beëindigen? Klik hier.

Contact

Secretariaat

Postbus 61153
2506 AD Den Haag
e-mail contactformulier

Ledenadministratie

Postbus 61153
2506 AD Den Haag
e-mail contactformulier

Bel mij terug

U bevindt zich hier: Home Turnen Wedstrijdturnen Dames Nieuws wedstrijdturnen dames