Wedstrijdturnen dames

Nieuws wedstrijdturnen dames

Zaterdag 28 November turnden de meiden van de 3e divisie hun eerste wedstrijd van dit seizoen.
Zij werden helemaal in Hellendoorn verwacht voor een toernooi.
Aan dit toernooi deden turnsters mee uit het hele land.

Het was vooral een oefenwedstrijd om eens te kijken hoe we ervoor staan in de voorbereidingen.
Een aantal turnsters turnden in een nieuw niveau, hadden voor het eerst keuzeoefenstof of hadden überhaupt nog nooit een wedstrijd geturnd!

Het is weer zover. Het sportseizoen is weer begonnen en de damesselectie heeft er zin in. Samen met de nieuwe aanwinst aan instappers zijn de meiden er afgelopen woensdag lekker tegenaan gegaan. Het was een interessante training waarin de meiden een mysterieuze zaak moesten oplossen. De kroon van onze koning was gestolen! Met het nalopen van spellen konden zij door middel van tips erachter komen wie van de coaches bij Die Haghe deze misdaad had gepleegd. Er zijn prijsjes gewonnen door het winnende team en het team met de meest originele foto. 

Junior 5e divisie supplement F

Op 14 maart mochten Lonneke, Kimmy, Tessel en Janneke hun kunsten vertonen op de regiowedstrijd in Amsterdam. Het was toch wel weer een beetje spannend zo’n wedstrijd tegen andere verenigingen. De junioren begonnen op balk. Na lang wachten mocht Kimmy als eerste. Ze vocht ervoor om op de balk te blijven staan. Ze corrigeerde zich prima wanneer ze een wiebel had. Lonneke liet een mooie handstand zien en een stabiele landing bij de salto. Komende periode gaat ze verder werken aan haar radslag. Tessel was best zenuwachtig, dit kan je nu net niet goed gebruiken bij balk. Ze turnde een rustige oefening met een gespannen handstand, helaas bleef ze niet met alle onderdelen op de balk staan.

Pagina 2 van 6

Vacatures

Die Haghe is een gezellige, actieve en bloeiende vereniging met ruim 1.000 leden. De turn- en danslessen vinden plaats in gymzalen op diverse locaties in Den Haag. Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar technische leiding van onze recreatie turn- en dansgroepen.

Klik hier voor meer info.

Lidmaatschap

Wil jij op turnen, dansen, springen of sportfit bij cgv Die Haghe? Of wil je eerst een keer kijken bij een les?

Klik hier voor alle informatie over lid worden bij cgv Die Haghe.

Wil jij je lidmaatschap beëindigen? Klik hier.

Contact

Secretariaat

Postbus 61153
2506 AD Den Haag
e-mail contactformulier

Ledenadministratie

Postbus 61153
2506 AD Den Haag
e-mail contactformulier

Bel mij terug

U bevindt zich hier: Home Turnen Wedstrijdturnen Dames Nieuws wedstrijdturnen dames