Recreatief turnen

Nieuws recreatief turnen

Een keertje bij uw (klein)kind, broer, zus of vriend(in) in de turnles, dansles of springturnles kijken……

Dat kan!

Jullie zijn welkom in de week van 9 t/m 13 februari 2015.

Zaterdag 13 december zaten wij (Chiara en Kimberley) om 07:00 uur in de auto richting Leiden. Hier was de Turn & Fun dag, een wedstrijd voor recreatieleden vanaf 12 jaar. De wedstrijd bestond uit 3 rondes waarin op verschillende niveaus werd geturnd. Gelukkig voor ons waren er in alle 3 de rondes deelneemsters vanuit Die Haghe. Kimberley was zelf ook nog jurylid bij de brug.

De peuters en kleuters hebben een extra kijkles gehad, omdat de jongste leden van Die Haghe nooit wedstrijden hebben en toch ook graag hun kunsten willen vertonen.
De lessen werden goed bezocht door pappa's, mamma's, oma's en opa's. Zij mochten zelfs de laatste tien minuten even meedoen, maar het bleek dat de kids toch echt beter waren in al die toestellen!

Mijn naam is Chris Smith. Ik ben 22 jaar en momenteel 4e jaars student aan de HALO (leraar lichamelijke opvoeding eerste graads). Vanaf 11 juni 2014 neem ik de turnlessen van Adam Lubinski officieel over. 

Vandaag, zaterdag 5 april 2014, hebben weer een heleboel meiden meegedaan aan de Clubkamioenschappen van Die Haghe.

Zowel de meisjes 12- als de meisjes 12+ konden vandaag hun oefening op de wedstrijd laten zien die werd beoordeeld door een jury.

In de eerste ronde was het de beurt aan de wat jongere deelnemers (8/9 jaar) om de oefening te laten zijn waar zij al een paar weken in de les bij de juf of meester voor aan het oefenen waren. Wat was dat spannend en leuk!

Pagina 3 van 4

Vacatures

Die Haghe is een gezellige, actieve en bloeiende vereniging met ruim 1.000 leden. De turn- en danslessen vinden plaats in gymzalen op diverse locaties in Den Haag. Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar technische leiding van onze recreatie turn- en dansgroepen.

Klik hier voor meer info.

Lidmaatschap

Wil jij op turnen, dansen, springen of sportfit bij cgv Die Haghe? Of wil je eerst een keer kijken bij een les?

Klik hier voor alle informatie over lid worden bij cgv Die Haghe.

Wil jij je lidmaatschap beëindigen? Klik hier.

Contact

Secretariaat

Postbus 61153
2506 AD Den Haag
e-mail contactformulier

Ledenadministratie

Postbus 61153
2506 AD Den Haag
e-mail contactformulier

Bel mij terug

U bevindt zich hier: Home Turnen Recreatief turnen Nieuws recreatief turnen