Recreatief turnen

Nieuws recreatief turnen

Op zaterdag 4 november zijn de Onderlinge Springwedstrijden voor de meisjes en jongens van de recreatie lessen. De aanmeldingen zijn al binnen en het wedstrijdschema is gemaakt.

Locatie:

Sporthal Ockenburgh Wijndaelerduin 27, 2554 BX te Den Haag

 

 1e wedstrijdronde

Aanwezig in de sporthal 08:45 uur
Opmars deelnemers wedstrijdronde 1 en warming-up 09:00 uur
Aanvang wedstrijdronde 1 09:15 uur
Einde wedstrijdronde 1 11:25 uur*
Opmars ronde 1 en 2 en demonstratie 11:35 uur
Prijsuitreiking ronde 1 11:50 uur
Einde wedstrijd ronde 1 12:10 uur

 

2e wedstrijdronde

Aanwezig in de sporthal 11:15 uur
Opmars deelnemers wedstrijdronde 2 en demonstratie 11:35 uur
Opening en warming-up 12:10 uur
Aanvang wedstrijdronde 2 12:20 uur
Einde wedstrijdronde 2 15:10 uur*
Opmars deelnemers en prijsuitreiking wedstrijdronde 2 15:25 uur
Zaal verlaten 15:45 uur

*Let op! De tijd van het einde van de wedstrijdronde is een indicatie tijd.

Laat waardevolle spullen thuis en kom in je Die Haghe turnkleding.  Je hoeft je niet aan te melden. Zorg ervoor dat je op tijd, in wedstrijdkleding, bij de ingang van de zaal bent.

In de hal bij binnenkomst staat een stand van Sport Emotion waar het nieuwe Die Haghe turnpakje kan worden gekocht. (Let op! Hier kan alleen gepind worden!).

De kantine van de sporthal is open, hier kunt u iets te eten en te drinken kopen.

Voor vragen kun je terecht bij de juf of meester.

VEEL SPRINGPLEZIER!!! 

Hallo allemaal,

Mijn naam is Melvin Bakvis, 19 jaar oud en ik woon in Den Haag. Dit jaar ben ik de nieuwe stagiair van turnvereniging Die Hage. Ik ben een gezellige, extraverte jongen die altijd in is voor een grapje. Ik zit nu in het eerste jaar van de opleiding sport en bewegen. Hiervoor heb ik al een opleiding afgesloten namelijk de opleiding toerisme en recreatie. De reden waarom ik niet gelijk aan de opleiding sport en bewegen ben begonnen is omdat ik 4 jaar geleden niet ben aangenomen voor de test. Maar nu 4 jaar later het toch gelukt is om de opleiding te doen.

Ik loop op maandag stage bij Marlies, die daar de peuters en kleuters gym geeft. Wat ik nog wil leren tijdens deze stage, is hoe je er voor kan zorgen dat je een goede leerzame les neerzet voor peuters en kleuters. Dit wil ik leren omdat het toch moeilijk blijft om iets leerzaams te doen voor kleine kinderen, omdat die meestal toch wat moeilijker zijn in de omgang. Ik vind het tot nu toe heel erg leuk met al die kleine kinderen omdat zij toch elke week weer een lach op je gezicht brengen.

Mijn naam is Susan van Oosterwijk,

Ik ben geboren in Delft en woon nu in Voorburg. Nadat ik mijn VMBO-T diploma heb gehaald dit jaar ben gestart met de opleiding Lifestyle, Sport en Bewegen bij het roc Mondriaan Delft. Vanaf kleins af aan ben ik al aan het turnen,maar helaas ben ik gestopt vanwege school. Nu loop ik stage bij cgv Die Haghe en vind het heel leuk om nu kinderen te helpen en te leren turnen. Ik loop iedere woensdagmiddag stage bij Stephanie. Dus u kunt mij zien bij de peuters (16:15 tot 17:00) en bij de kleuters (17:00 tot 18:00). Door de ervaringen die ik de komende stageperiode ga opdoen bij cgv Die Haghe hoop ik later ook les te kunnen geven aan kinderen.

Beste ouders/verzorgers,

Ik ben Giavero, makkelijker gezegd Gio. Ik ben 21 jaar en ik ben geboren en getogen in Suriname. Daar heb ik VWO gedaan. Wegens gebrek aan opleidingen ben ik daarom naar Nederland gekomen. Ik zit op het Roc Mondriaan te Delft, hier volg ik de opleiding sport en bewegen. En mijn uiteindelijke doel is om fysiotherapeut te worden.
Vanaf kleins af aan doe ik aan taekwondo. Inmiddels is het mijn topsport geworden en heb ik al meegedaan aan kampioenschappen over de hele wereld. Dit is ook een reden waardoor ik naar Nederland ben gekomen, om mijzelf nog beter te maken!

De komende tijd zal ik stage lopen bij turn en dans vereniging Die Haghe. En hoop ik dat ik hier veel mag leren.

Ik loop op dinsdag van 17 tot 20 uur stage bij meisjes in de leeftijd vsn 6 t/m 13 jaar, in de Wonnebald aan de Mozartlaan bij trainster Lisette van der Zwan.

Sportieve groet,
Gio

Die Haghe is een gezellige, actieve en bloeiende gymnastiekvereniging met ruim 1200 leden!

Wij geven onze lessen in gymzalen op 18 verschillende locaties in Den Haag.

Wij zijn op zoek naar een trainer voor de basisschool Houtwijk, Mari Andriessenstraat 42 Den Haag.

Het gaat om drie lessen Ouder- en peutergym die op vrijdagochtend worden gegeven.

Pagina 2 van 5

Vacatures

Die Haghe is een gezellige, actieve en bloeiende vereniging met ruim 1.000 leden. De turn- en danslessen vinden plaats in gymzalen op diverse locaties in Den Haag. Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar technische leiding van onze recreatie turn- en dansgroepen.

Klik hier voor meer info.

Lidmaatschap

Wil jij op turnen, dansen, springen of sportfit bij cgv Die Haghe? Of wil je eerst een keer kijken bij een les?

Klik hier voor alle informatie over lid worden bij cgv Die Haghe.

Wil jij je lidmaatschap beëindigen? Klik hier.

Contact

Secretariaat

Postbus 61153
2506 AD Den Haag
e-mail contactformulier

Ledenadministratie

Postbus 61153
2506 AD Den Haag
e-mail contactformulier

Bel mij terug

U bevindt zich hier: Home Turnen Recreatief turnen Nieuws recreatief turnen