Recreatief turnen

Nieuws recreatief turnen

Mijn naam is Susan van Oosterwijk,

Ik ben geboren in Delft en woon nu in Voorburg. Nadat ik mijn VMBO-T diploma heb gehaald dit jaar ben gestart met de opleiding Lifestyle, Sport en Bewegen bij het roc Mondriaan Delft. Vanaf kleins af aan ben ik al aan het turnen,maar helaas ben ik gestopt vanwege school. Nu loop ik stage bij cgv Die Haghe en vind het heel leuk om nu kinderen te helpen en te leren turnen. Ik loop iedere woensdagmiddag stage bij Stephanie. Dus u kunt mij zien bij de peuters (16:15 tot 17:00) en bij de kleuters (17:00 tot 18:00). Door de ervaringen die ik de komende stageperiode ga opdoen bij cgv Die Haghe hoop ik later ook les te kunnen geven aan kinderen.

Beste ouders/verzorgers,

Ik ben Giavero, makkelijker gezegd Gio. Ik ben 21 jaar en ik ben geboren en getogen in Suriname. Daar heb ik VWO gedaan. Wegens gebrek aan opleidingen ben ik daarom naar Nederland gekomen. Ik zit op het Roc Mondriaan te Delft, hier volg ik de opleiding sport en bewegen. En mijn uiteindelijke doel is om fysiotherapeut te worden.
Vanaf kleins af aan doe ik aan taekwondo. Inmiddels is het mijn topsport geworden en heb ik al meegedaan aan kampioenschappen over de hele wereld. Dit is ook een reden waardoor ik naar Nederland ben gekomen, om mijzelf nog beter te maken!

De komende tijd zal ik stage lopen bij turn en dans vereniging Die Haghe. En hoop ik dat ik hier veel mag leren.

Ik loop op dinsdag van 17 tot 20 uur stage bij meisjes in de leeftijd vsn 6 t/m 13 jaar, in de Wonnebald aan de Mozartlaan bij trainster Lisette van der Zwan.

Sportieve groet,
Gio

Die Haghe is een gezellige, actieve en bloeiende gymnastiekvereniging met ruim 1200 leden!

Wij geven onze lessen in gymzalen op 18 verschillende locaties in Den Haag.

Wij zijn op zoek naar een trainer voor de basisschool Houtwijk, Mari Andriessenstraat 42 Den Haag.

Het gaat om drie lessen Ouder- en peutergym die op vrijdagochtend worden gegeven.

Hallo iedereen,

Mijn naam is Beau en ik ben 18 jaar oud. Ik zit op het ROC Mondriaan in delft. Ik doe de opleiding Sport en Bewegen niveau 3. Ik wil later gym lerares worden op een basisschool.

Met deze stage wil ik leren hoe ik het beste les kan geven aan kinderen. En hoe ik de aandacht van de kinderen erbij kan houden zonder dat ze snel worden afgeleid.

Mijn begeleider is Marlies van der Zwan en ik loop stage bij de peuters, jongens en meisjes op maandag van 16.30-17.15. Ook bij de kleuters, jongens en meisjes op maandag van 17.15-18.15.

Groeten Beau Tijssens

Beau Tijssens

 

Beste (ouders/verzorgers van) leden,

Het spijt ons bijzonder om u te moeten berichten dat de turnlessen op woensdag op de P.W. Alexanderschool na de zomervakantie van 2015 niet hervat zullen worden. De les van 1 juli 2015 zal de laatste les zijn voor de zomer. 

Helaas kunnen wij geen vaste trainer vinden, waardoor het voor de vereniging niet haalbaar meer is om deze lessen te blijven aanbieden.

Pagina 2 van 4

Vacatures

Die Haghe is een gezellige, actieve en bloeiende vereniging met ruim 1.000 leden. De turn- en danslessen vinden plaats in gymzalen op diverse locaties in Den Haag. Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar technische leiding van onze recreatie turn- en dansgroepen.

Klik hier voor meer info.

Lidmaatschap

Wil jij op turnen, dansen, springen of sportfit bij cgv Die Haghe? Of wil je eerst een keer kijken bij een les?

Klik hier voor alle informatie over lid worden bij cgv Die Haghe.

Wil jij je lidmaatschap beëindigen? Klik hier.

Contact

Secretariaat

Postbus 61153
2506 AD Den Haag
e-mail contactformulier

Ledenadministratie

Postbus 61153
2506 AD Den Haag
e-mail contactformulier

Bel mij terug

U bevindt zich hier: Home Turnen Recreatief turnen Nieuws recreatief turnen