Wedstrijdturnen heren

Nieuws wedstrijdturnen heren

Op zaterdag 31 januari waren er weer wedstrijden in Waddinxveen. De eerste ronde begon al om half 8 dus het was vroeg op staan voor iedereen. Er deden 2 jongens mee, dat waren Jonathan en Zeppe, zij turnen allebei op niveau 12. Voor Zeppe waren het zijn eerste Zuid-Hollandse kampoenschappen. Hij vond het allemaal erg spannend, maar gelukkig ging alles heel erg goed. Jammer genoeg hebben ze allebei geen prijsje gewonnen, maar vonden ze het wel erg leuk. Wij zijn super trots op ze. 

Op zaterdag 24 januari waren de eerste herenwedstrijden van dit seizoen. De wedstrijden vonden plaats in Alphen aan de Rijn. Die Haghe deed met vier jongens mee, twee jongens deden mee op niveau 8 keuze, en de andere twee op 9 keuze. Alle vier hebben ze het heel goed gedaan, vooral sprong en vloer gingen erg goed, maar ook ringen deden ze super.

Op zaterdag 13 december hadden de jongens uit de herenselectie onderlinge wedstrijden in de turnhal. Eigenlijk is dit een soort oefenwedstrijd voor januari want dan hebben zij de Zuid-Hollandse Kampioenschappen. De jongens deden in plaats van 6 toestellen er maar 4. De onderdelen waren: sprong, vloer, rekstok en brug.

De afgelopen 6 weken hebben er 9 jongens deelgenomen aan de proefselectie. Zij hebben heel erg hard gewerkt om door te kunnen naar de selectie. Iedere vrijdag gingen zij weer hard aan het werk op de onderdelen sprong, brug, rekstok, voltige, vloer en ringen. Sommige onderdelen waren nieuw voor de jongens, en daar moesten zij extra hard op oefenen om dat onder de knie te krijgen.

Geacht bestuur,

Graag willen we jullie informeren over de behaalde resultaten op de Nederlandse Kampioenschappen Turnen van jullie herenselectie welke door de zeer prettige en nauwe samenwerking is ondergebracht bij Stichting Topturnen Haaglanden & Westland
Wellicht ten overvloede te vermelden, maar de weg naar een finaleplaats op het NK bestaat uit het doorlopen van een 1/8, 1/4 en een 1/2 finale, verdeeld over verschillende wedstrijden, data en plaatsen. De volgende ronde wordt behaald na plaatsing binnen een gestelde norm.

Pagina 4 van 5

Vacatures

Die Haghe is een gezellige, actieve en bloeiende vereniging met ruim 1.000 leden. De turn- en danslessen vinden plaats in gymzalen op diverse locaties in Den Haag. Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar technische leiding van onze recreatie turn- en dansgroepen.

Klik hier voor meer info.

Lidmaatschap

Wil jij op turnen, dansen, springen of sportfit bij cgv Die Haghe? Of wil je eerst een keer kijken bij een les?

Klik hier voor alle informatie over lid worden bij cgv Die Haghe.

Wil jij je lidmaatschap beëindigen? Klik hier.

Contact

Secretariaat

Postbus 61153
2506 AD Den Haag
e-mail contactformulier

Ledenadministratie

Postbus 61153
2506 AD Den Haag
e-mail contactformulier

Bel mij terug

U bevindt zich hier: Home Turnen Wedstrijdturnen Heren Nieuws wedstrijdturnen heren