Wedstrijdturnen heren

Nieuws wedstrijdturnen heren

Op zaterdag 17 mei vonden de open Zuid-Hollandse kampioenschappen plaats in Bergschenhoek. In de eerste ronde werd Die haghe vertegenwoordigd door Wietse, Huub, Alex, Jonatan en Beer. Zij hebben erg goed geturnd maar helaas niets gewonnen. De jongens vonden het desondanks erg leuk en hebben het goed gedaan.

Op Zaterdag 10 mei vond de finale (NK) van de 4e divisie plaats in Nijverdal.
In de eerste ronde was Die Haghe vertegenwoordigd met 3 jongens. 

Op 18 januari waren de jongens in de categorie jeugd aan de beurt. 

Het was voor het eerst dat de jongens keuze oefenstof niv. 9 4e divisie turnden, wat al een hele opgave was om te trainen.

Het eerste toestel was sprong. Gelukkig hadden de jongens goed getraind op dit onderdeel en we kregen 2 mooie overslagen te zien. Noah was niet helemaal in top vorm en viel bij brug met de ondersprong tot bovenarm hang. Wel liet hij nog een mooie salto zien. Lucas liet een mooie oefenstof zien op brug en rek. Noah kwam weer helemaal op zijn top bij de vloer waar hij een mooie oefening liet zien. Na een spannende wedstrijd waarbij ze allebei hun uiterste best hebben gedaan werd Lucas 3e. Dit betekent dat hij ook door mag naar de bondsfinale.

Pagina 5 van 5

Vacatures

Die Haghe is een gezellige, actieve en bloeiende vereniging met ruim 1.000 leden. De turn- en danslessen vinden plaats in gymzalen op diverse locaties in Den Haag. Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar technische leiding van onze recreatie turn- en dansgroepen.

Klik hier voor meer info.

Lidmaatschap

Wil jij op turnen, dansen, springen of sportfit bij cgv Die Haghe? Of wil je eerst een keer kijken bij een les?

Klik hier voor alle informatie over lid worden bij cgv Die Haghe.

Wil jij je lidmaatschap beëindigen? Klik hier.

Contact

Secretariaat

Postbus 61153
2506 AD Den Haag
e-mail contactformulier

Ledenadministratie

Postbus 61153
2506 AD Den Haag
e-mail contactformulier

Bel mij terug

U bevindt zich hier: Home Turnen Wedstrijdturnen Heren Nieuws wedstrijdturnen heren